Webfejlesztésben jártas emberek segítségét kérhetném?
Megvalósítható az egy videós oldalnál, hogy a feltöltött videókat ne lehessen lemásolni a böngészőből külön fájlként a gépre?
Mert ugye van egy jó kis firefox plugin az embedded objects, ami bármit bárhonnan lemásol mint csatolt objektumot, és ezután simán legyüjtögetik egyesek a videókat amiket utánna torrentoldalakon lát viszont az ember...
Szóval az lenne a cél hogy az anyag csak az oldalon legyen megtekinthető..
Létezik erre módszer?
Köszönöm!
Elejére vagy végére bevágsz egy szöveget, hogy
"Ez a video a valami.hu tulajdonát képezi, ahol még sok hasonlóan érdekes videót talál. Kellemes időtöltést."
Előző, addig ne hülyézz másokat amíg gőzöd sincs a szerzői jog fogalmáról!!
Bizonyára te is örülnél neki ha készítenél kereskedelmi célú anyagokat vagy pl írnál egy könyvet amit aztán orrba szájba lemásolna boldog boldogtalan, neked meg egy kanyi sem jönne be az egészből...
Szia!
Én vagyok a "hülyéző".
"Előző, addig ne hülyézz másokat amíg gőzöd sincs a szerzői jog fogalmáról!!"
Eddig a 2 zenekarommal összesen 5 lemezem jelent meg, szóval hidd el, hogy teljes mértékben tisztában vagyok a szerzői jog fogalmával.
És azzal is, hogy ha valamit felteszel a netre, azt LE LEHET TÖLTENI! Mindent. Alapból, ha megnyitsz egy oldalt, a böngésződ letölti egy ideiglenes fájlokat tároló mappába. Hetente jönnek emberek ilyen kérdésekkel, mint a tiéd, és akkor jönnek, hogy letiltották a jobb egérgombot, meg ilyenek. Nincs értelme. Ha esetleg sikerülne, az ilyet, hogy felveszi a videódat valami rögzítőprogival, úgysem tudod kivédeni. Felejtsd el. Nem lehet.
Van ez módszer, amelyet a
alkalmaz...
Erről nekem nem sikerült letölteni videót..
Ki tudna erről valamit mondani? Mi lehet a módszer neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!