Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Helo. Van egy honlapom és...

Helo. Van egy honlapom és hozzá szeretnék segítséget kérni. Hogy kell? (részl. Lentebb)

Figyelt kérdés

mindenkilapja.hu honlapom van. olvastam a segítségnél hogy valami gombra kell kattintani, hogy kirakja a menüket amit készítettél. de nekem nincs olyan gomb.

hol tudnám megcsinálni?? ://

2011. júl. 24. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
:O ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam... pedig csak annyi a dolgot, hogy létrehozol pl egy szöveges tartalmat, elnevezed, elmented, és látszódni fog. Ez nem könnyű?! :O nincs is olyan gomb a mlap-on amiről te beszélsz...xD
2011. júl. 25. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Előző Hozzászóló! De, van olyan gomb amivel ki kell raknod a menüt, szóval valahol kell lennie olyan gombnak.. (és általában ezek ilyen könnyű oldalak, szóval semmi nehéz nincs bennük.)

Amúgy nekem is volt mlap-om, pár napig ha megvolt. Én se találtam azt a gombot, pedig kerestem. Nem tudom, de szerintem még aki segíteni tudna-felmennél egy olyan oldalra, ami mlap-os és esetleg a szerk. segíthetne. :)

2011. aug. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!