Hogyan legyen népszerű a blogom?
A blogomon főtémája a horror történetek és a horror képek,ennek a blognak van egy facebook oldala amin van 450 like és a blogomat oda kiteszem,de nem igen nézni senki.
Miket csináljak hogy jobb legyen a blogom?
És ha lehet mondanátok róla véleményt?:)
Legyen minél több lehetőség az oldalon, mármint menük
stb.
Minél több szöveg, tartalom, kép és egyéb dolgok vannak az oldaladon annál jobban és többször fogja másoknak kiadni az oldalt (kereséskor) ! És a legfontosabb: Az oldal vendégei minél jobban el tudjanak igazodni!
Hirdetheted is akár Facebookon, e-mail en, más oldalakon is.
(De egyébként kezdetlegess weboldalnak elég jó, bár van mit fejleszteni (: )
"Legyen minél több lehetőség az oldalon, mármint menük
stb."
Ja, egy okádék G-Portal jellegű mindent bele fos oldal aztán majd biztos növeli a népszerűséget.
Legyen mindenképpen óra, automatikus zenelejátszó és névnapi köszöntés is az oldalon, ezek már a 80-as években sem voltak cikik ugye.
Nem lehet Magyarországon itt ebből megélni, sem nagy népszerűséget elérni. Én rengeteg energiát és pénzt öltem bele, egy nagyon sikeres témában (önmegvalósítás), de egy kanyit nem kerestem. Elment 1 évem a semmibe.
Soha többet. Inkább tanulok valami hasznosat, pl. angolt és inkább kint blogolok. De leginkább sehol. A hulladék emberek nem vevők az ilyenre, inkább bekapcsolják a való világot, meg a mónika show-t, értelmes meg nem túl sok van... Nézd meg YouTube-on milyen csatornák a menők, jól tükrözi az emberek érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!