Hogyan lehetne népszerűsíteni egy blogot?
Figyelt kérdés
Nem túl rég kezdtem blogolni és szeretném kicsit népszerűsíteni. Ha egy mód van rá nem szeretnék nagyon pénzt költeni rá. A barátaimnak sem szeretném elküldeni, mert ezt teljesen egyedül akarom csinálni. Blogger.com-os szóval szoktam osztogatni a linkjét.2014. okt. 22. 22:09
1/3 Argloss válasza:
Véletlenül beleírhattad volna a kérdésbe a blogod címét és ha jó, akkor valaki innen biztosan megosztotta volna az ismerőseinek is facebook-on és így tovább...
2/3 anonim válasza:
"A barátaimnak sem szeretném elküldeni, mert ezt teljesen egyedül akarom csinálni."
Nem értem az összefüggést.
Ha nem akarsz rá pénzt költeni, akkor Facebookon, Twitteren, Google+-on, stb. megosztod a linket és akiknek tetszik majd elvégzik a többit.
3/3 anonim válasza:
Énis szeretném népszerűsíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!