Mennyire lehet népszerű egy állatos blog?
Szeretnék indítani egy blog-szerű oldalt, leginkább képekkel és hasznos tanácsokkal, véleményeimmel (tudom, kicsit Deményes, de mégsem pont olyan). Az oldal főszereplője a tacskóm lenne, facebook-oldala már van.
Egy biztos: nem lesznek rajta wikipediából kimásolt "honnan származik a kutya, mi az a tacskó" és hasonló cuccok, amitől már hányok, ha meglátom.
A képek, amiket feltennék róla, jó minőségűek, az ingyen tárhely, amit választottam (más témában már bevált) a weebly.com.
Jó ötlet lenne?
Az, hogy mennyire lenne népszerű sokmindentől függ (hol hirdeted és mennyit, mennyire érdekli az embereket amit írsz, milyen a design, stb.).
Viszont weebly helyett inkább blogspotot használj.
A blogmotoron múlik a legkevesebb, ez nagyon hülye duma.
Ahhoz, hogy egy blog jól működjön a következő dolgok szükségesek:
1. Érdekes tartalom
2. Igényes tartalom
3. Állandó, rendszeres frissítés
4. Nem túl szar design
A legtöbb amatőr blog egyiket sem tudja teljesíteni általában.
Szerintem tök felesleges rágódni ezen, hogy mennyire lesz népszerű. Ha van ötleted, kedved, csináld, amíg el nem fogy. Közben majd kiderül, hány emberhez jut el, hány embernek fog tetszeni. Másképp ezt nem is fogod megtudni.
Az pedig tényleg hibás általánosítás, hogy a blogspotosokat nem veszik komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!