Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire lehet népszerű egy...

Mennyire lehet népszerű egy állatos blog?

Figyelt kérdés

Szeretnék indítani egy blog-szerű oldalt, leginkább képekkel és hasznos tanácsokkal, véleményeimmel (tudom, kicsit Deményes, de mégsem pont olyan). Az oldal főszereplője a tacskóm lenne, facebook-oldala már van.

Egy biztos: nem lesznek rajta wikipediából kimásolt "honnan származik a kutya, mi az a tacskó" és hasonló cuccok, amitől már hányok, ha meglátom.

A képek, amiket feltennék róla, jó minőségűek, az ingyen tárhely, amit választottam (más témában már bevált) a weebly.com.

Jó ötlet lenne?

2015. szept. 5. 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Tehát egy blog ami a kutyádról szól? Ennél bénább ötletet már rég hallottam, ne is haragudj.
2015. szept. 5. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyire lenne népszerű sokmindentől függ (hol hirdeted és mennyit, mennyire érdekli az embereket amit írsz, milyen a design, stb.).

Viszont weebly helyett inkább blogspotot használj.

2015. szept. 5. 15:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan a kutya szemszögéből.
2015. szept. 5. 15:50
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Lehet egy-két kislány olvasná, de nagy népszerűségre ne számíts.
2015. szept. 5. 15:51
 5/17 A kérdező kommentje:
A blogspot annyira nem szimpatikus, plusz személyes tapasztalatom, hogy a blogspotosokat és a bloggereseket nem veszik annyira komolyan. És a weebly több lehetőséget is nyújt. Szerintem.
2015. szept. 5. 15:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ilyen blogot olvas, azt pont nem érdekli, hogy blogspot vagy weebly. Ha pedig olyan nézi meg az oldalad, aki jobban ért hozzá, az egyiket sem fogja komolyabban venni a másiknál.
2015. szept. 5. 15:55
 7/17 anonim ***** válasza:

A blogmotoron múlik a legkevesebb, ez nagyon hülye duma.

Ahhoz, hogy egy blog jól működjön a következő dolgok szükségesek:

1. Érdekes tartalom

2. Igényes tartalom

3. Állandó, rendszeres frissítés

4. Nem túl szar design

A legtöbb amatőr blog egyiket sem tudja teljesíteni általában.

2015. szept. 5. 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Mellesleg egyáltalán ki vesz komolyan egy olyan blogot, ami egy kutya szemszögéből szól?
2015. szept. 5. 16:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hallottál már Deményről?
2015. szept. 5. 16:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem tök felesleges rágódni ezen, hogy mennyire lesz népszerű. Ha van ötleted, kedved, csináld, amíg el nem fogy. Közben majd kiderül, hány emberhez jut el, hány embernek fog tetszeni. Másképp ezt nem is fogod megtudni.

Az pedig tényleg hibás általánosítás, hogy a blogspotosokat nem veszik komolyan.

2015. szept. 5. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!