Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire lehet népszerű egy...

Mennyire lehet népszerű egy állatos blog?

Figyelt kérdés

Szeretnék indítani egy blog-szerű oldalt, leginkább képekkel és hasznos tanácsokkal, véleményeimmel (tudom, kicsit Deményes, de mégsem pont olyan). Az oldal főszereplője a tacskóm lenne, facebook-oldala már van.

Egy biztos: nem lesznek rajta wikipediából kimásolt "honnan származik a kutya, mi az a tacskó" és hasonló cuccok, amitől már hányok, ha meglátom.

A képek, amiket feltennék róla, jó minőségűek, az ingyen tárhely, amit választottam (más témában már bevált) a weebly.com.

Jó ötlet lenne?

2015. szept. 5. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eddig életembe nem hallottam róla.

Mi az?

2015. szept. 5. 17:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha Deményre célzol, keress rá, google a barátod.
2015. szept. 5. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát elég okádék weblapja van. Több rajta a reklám mint a tartalom.
2015. szept. 5. 17:40
 14/17 A kérdező kommentje:
A facebook-oldala érdekesebb
2015. szept. 5. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ez történik akkor, ha valakinek túl sok a szabadideje és nincsenek barátai.

A "gazdi blogja" még egy fokkal rosszabb, azt hiszi, hogy tud fotózni és ezt egy rettentő ízléstelen betűtípus segítségével tudtunkra is adja minden egyes kép sarkában.

2015. szept. 8. 00:28
 16/17 anonim válasza:

Szerintem egy állatos blogot sokkal nehezebb érdekesnek megírni, mint egyet saját magunkról.

Nagyon eredetinek és ötletesnek kell hozzá lenni, mert ha belegondolsz az állatoddal sokkal kevesebb minden történik, mint veled, és az a kevés dolog is általában rendszeres.

Vagyis: akkor lehet érdekes, ha mindenhova magaddal viszed, így az tacskódnak az egész életedről a saját nézőpontjából lehet véleménye. Ezt persze nehéz megoldani. Vagy lehet fiktív is a sztori, de akkor ugye az nem blog, hanem regény.

2015. okt. 1. 00:58
 17/17 anonim válasza:

[link]

Szerintem, ha ennek a mására készíted jó lesz én is ennek a mására csinálok a macskámról!

2018. jan. 28. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!