Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nektek tetszene egy ilyen...

Nektek tetszene egy ilyen utazásos blog?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem egy utazásos blogot melyben városokat mutatok be plusz személyes tapasztalatokat írok le.

Kíváncsi vagyok nektek hogy tetszik!

2017. aug. 15. 18:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

A link lemaradt!

[link]

2017. aug. 15. 18:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint annyira nem, de biztos van célközönsége. Viszont egy pillanatra összefingta magát a böngésző amikor megnyitottam az oldalat, egy helyre ne ágyazz be 30 youtube videot.

A videokra pedig ne tedd rá ezt a szoftveres stabilizációt mert csak hullámzik a kép és rossz nézni.

2017. aug. 15. 18:20
 3/17 A kérdező kommentje:

A stabilizátor még most veszem le. A youtube videókat is kiveszem majd bár én nekem nem "fingta össze" magát a gép mert relatív új!

Várom a további véleményeket!:)

2017. aug. 15. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem a proci régi. Phenom II X4 965, RAM 8GB 1600Mhz. Firefox a legújabb... Volt egy 2mp-s akadás. Az átlag felhasználóra kell optimalizálni a webhelyeket.
2017. aug. 15. 18:34
 5/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, most a videókat is kivettem!:)

Helyette majd írok mást oda!

Várom a további válaszokat!

2017. aug. 15. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
A tartalmat én speciel leszarom, de ez a design ez hányadék mindenhol.
2017. aug. 15. 20:21
 7/17 A kérdező kommentje:
ki tudnád fejteni?
2017. aug. 15. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 Úgy érti, hogy nem tetszik neki a blog külalakja! ;-)
2017. aug. 15. 23:41
 9/17 A kérdező kommentje:

Csak nem értem miért így kell ezt megfogalmazni...

Neked hogy tetszik?:)

2017. aug. 15. 23:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szép színes, de minden koncepciót nélkülöz, az elemek az asztali verzióban össze-vissza vannak, mobilon nem, de egy ilyen oldal megeszi a mobilkeretet, a semmitmondó videóival. Az egyik legalábbis tök feleslegesen van fent. A szöveges részig el sem jutottam. Van egyáltalán szöveg, vagy csak oda van hányva pár videó, meg egy nagy háttérkép. Mondhatod hogy felületrsen néztem meg, de az oldal hibája hogy nem maradtam ott.

A kategóriaválasztást viszont nem értem. Ez miért is weblapkészítés? Egészen pontosan melyik részét csináltad a weblapnak?

2017. aug. 16. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!