Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ismer valaki jó tárhely...

Ismer valaki jó tárhely viszonteladó programot EU-ban? Fizetett is lehet

Figyelt kérdés

Weboldalakat készítek/javítok, és van 6 helyen vannak az ügyfelek. (Websupport, Forpsi, aztán Blue... valami vagy hol voltak regelve, mindegy).

Szeretném én is és ők is ha 1 helyen volnának, és nekem is jobb lenne ha minden 1 helyen és átlátható lenne ki mennyit foglal, ne 6 helyre keljen bejelentkezni. Tudnátok valamit ajánlani?

2017. máj. 30. 00:47
 1/6 A kérdező kommentje:
*megjegyzés: vannak olyanok is weboldallal akik mostanáig nem tudják mi az a domain...
2017. máj. 30. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Fogalmazásodból ítélve ismét egy kókány Pistike, Isten mentse azokat az ügyfeleket akik rád bízzák a weboldalaikat.

-Az, hogy a google-t nem tudod használni és azt a 170E találatot nem látod, már csak hab a tortán.

2017. máj. 30. 06:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azure.
2017. máj. 30. 06:33
 4/6 Drone007 ***** válasza:

Bérelj szervert, szerverhelyet vagy VPS-t. Ha több ügyfeled van, akik hajlandóak a tárhely váltására akkor akár még olcsóbban is adhatod nekik a helyet, mint amit jelenleg fizetnek. Persze ehhez kell némi szerveres tudás is, és nyilván számlát is tudnod kell adni, bár ha fejlesztő vagy akkor ez nyilván nem gond.

Én ajánlom a tárhely.eu-t. Elsőre drágának tűnhet, de kikalkulálhatod, hogy mennyiért adsz tovább tárhelyet, hogy az neked is megérje.

Ha belevágsz számíts rengeteg papírmunkára a weboldalak áthozásakor. A sok digitális ügyintézésről nem is beszélve.

2017. máj. 30. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én pl. 1$ -os VPS -t bérlek.

1 VPS -en akár 20~25 általam készített dinamikus (tartalom kezelővel ellátott) oldal is képes futni.

(WordPres, Joomla, PrestaShop és hasonló méretes CMS -re persze alkalmatlan, a volt aki megpróbálta, de a kezdőlap is TimeOut -al elszállt.)

2017. máj. 30. 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó, tudnál adni linket? Esetleg nézek náluk nagyobb csomagot.

Igen, számlát adni sem gond.

2017. máj. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!