Miért nem tudom hozzákapcsolni az ingyenes Freenom domaint a Hostinger tárhelyszolgáltatóhoz?
Már van egy weboldalam, aminél sikerült fél éve megcsinálnom kb. 5 perc alatt, hogy a .tk domaint hozzákapcsoljam, egyszerűen beregisztráltam a hostingerre a .tk végződésű domainnel és aztán a Freenom-ban beállítottam a névszervereket.
Most ugyanezt szeretném megtenni egy .ml végződésű szintén ingyenes domainnel, de üres oldalt ad be.
Elég ciki, mert egy barátomnak készítenék oldalt és fogalmam sincs hogy most miért nem akar sikeredni.
A Freenomnál semmi gond, bármilyen másik oldalra át tudom irányítani a domaint és 2-3 perc múlva már be is tölt...
Köszi a segyítséget!!!
És azt amire rá akarod kapcsolni?
Nem lehet hogy elírtál valamit?
Próbáld meg úgy hogy beleteszed ezt:
DirectoryIndex index.php
A hostingeren a .htaccess fájlba
Szia, mielőtt túl bonyolítana mindenki itt, csak úgy szólok hogy minden ingyenes domain náluk le van tiltva. Hackerek nagyon kihasználnak mindent, próbálj csak egy .tk domaint küldeni facebookon :) Mindjárt captcha kód ugri ki hogy komolyan ember vagy-e és komolyan gondoltad-e ezt a dolgot hogy ingyenes domain....
Ha ennyire nem érdekel a domain végződése akkor vegyél egy .ovh-t ami az OVH-nál 1€ áfával együtt. Ócsóóób mint egy kóóóla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!