A weblapkészitésből mennyire lehet megélni?
#11 :)
#3-as vagyok
Félre érted. Olcsó nem azt jelenti, hogy nem drága. Hanem inkább egy stratégiai megfontolás.
Hogy felépíts valamit, amíg az ismeretlen, azt valahogy el kell adni.
Lásd pl.: ingyen osztogatnak kóstolót valami jövőbeli termékhez. Persze lehet ez csak egy felmérés, hogy hogyan teljesít, vagy egyfajta rászoktatás, hogy majd ő terméküket vegyed meg.
Ebből indultam ki én is, így egy vevő bázist alakítottam ki, akiknek tetszik, hogy gyors, működik és jól is és olcsó. Innen, ha fokozatosan emelsz árat, nem azonnal egy nagy összeget tolsz eléjük (amitől megijedhetnek), akkor sokkalta vevőbbek.
Most, ha teszem azt a kenyér 3-5Ft-al drágul globálisan kilója, az zavarna? Más mint, ha +200-300-al mostantól.
Ráadást egyes termékkel még magadhoz is tudod "láncolni" az ügyfelet, ha saját fejlesztést csinálsz (persze szerződéssel), így havi/évi passzív díjat is kérhetsz, ha nincs munka az oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!