Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A weblapkészitésből mennyire...

A weblapkészitésből mennyire lehet megélni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy megtanulok weblapot késziteni vagyis Java scriptet,css-t,meg ilyen aproságokat.Milyen könnyen lehet ezzel pénzt keresni olyan modon hogy pl feltölteszek egy hirdetést arról hogy megirok egy weboldalt valakinek vagy egy cégnek?Ha van köztetek valaki aki igy keres pénzt vagy probálta akkor nagyon örülnék ha elmondaná a tapasztalatait.(nem feltétlenül arra gondolok hogy ez a fő bevételi forrásom)

2017. máj. 3. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: igen, nekem is ez ütött szemet a 3-as hozzászólásában, hogy egyszerre gyors, olcsó és jó is, ráadásul néha nem győzi egyedül a munkát. Akkor miért olcsó? Miért adja olcsón az idejét?
2017. máj. 5. 08:32
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 :)

#3-as vagyok

Félre érted. Olcsó nem azt jelenti, hogy nem drága. Hanem inkább egy stratégiai megfontolás.

Hogy felépíts valamit, amíg az ismeretlen, azt valahogy el kell adni.

Lásd pl.: ingyen osztogatnak kóstolót valami jövőbeli termékhez. Persze lehet ez csak egy felmérés, hogy hogyan teljesít, vagy egyfajta rászoktatás, hogy majd ő terméküket vegyed meg.

Ebből indultam ki én is, így egy vevő bázist alakítottam ki, akiknek tetszik, hogy gyors, működik és jól is és olcsó. Innen, ha fokozatosan emelsz árat, nem azonnal egy nagy összeget tolsz eléjük (amitől megijedhetnek), akkor sokkalta vevőbbek.

Most, ha teszem azt a kenyér 3-5Ft-al drágul globálisan kilója, az zavarna? Más mint, ha +200-300-al mostantól.

Ráadást egyes termékkel még magadhoz is tudod "láncolni" az ügyfelet, ha saját fejlesztést csinálsz (persze szerződéssel), így havi/évi passzív díjat is kérhetsz, ha nincs munka az oldalon. :)

2017. máj. 5. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy más, ha csak ügyfélszerzési stratégia. Mert valamit szinte mindig kell adni egy ügyfél megszerzéséért, vagy reklámpányt kell fizetni, vagy ingyenes oktatásokat adni, stb. Vagy az olcsóbb árat, csak később jól kell lekommunikálni a magasabb árat.
2017. máj. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!