Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webdesigner szeretnék lenni,...

Webdesigner szeretnék lenni, van jövőm?

Figyelt kérdés
Illetve ehhez kapcsolódóan az lenne a kérdésem, hogy magyarul úgy hívják ezt, hogy weboldal szerkesztő/fejlesztő és ennek nincs köze a programozáshoz? Ezeket a fogalmakat szeretném helyre tenni és tisztázni mi-mivel foglalkozik illetve melyik pálya lenne a nekem megfelelő.
2017. febr. 4. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, vagy webdesigner leszel, vagy webprogramozó. Én olyat még nem ismertem, aki mindkét részhez jól értene.
2017. febr. 5. 08:56
 12/16 A kérdező kommentje:
és melyik éri meg jobban?
2017. febr. 5. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne az alapjan valassz melot h mi eri meg, akkor rossz leszel abban amit csinalsz. A fejlesztes egy tipikusan olyan melo es a grafika is amit szeretetbol kell csinalni, kukonben pocsek leszel. En fejlesztek ez az eletem, igy nem zavar, hogy ha faradtan melo utan hazaesek akkor hobbikent is ugyanezt csinalom es tanulok, fejlodok. Ha ez nincs meg, csak azert csinalod mert megeri akkor lemorzsolodsz pikpakk.
2017. febr. 5. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:
jelenleg van 3-4 szakma amit kedvem lenne csinálni.. szóval második körben nyilván úgy fogom szűrni a dolgokat, hogy mi éri meg, mivel viszem többre.
2017. febr. 5. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Neked? Nincs.
2017. febr. 7. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretsz alkotni és nem vagy kreatív, akkor a webdesignt húzd ki a listáról.

Sokszor webdesigner, frontend programozó, és backend programozó dolgozik egy honlapon. És van, amikor egy valaki csinálja mindhárom feladatát.

Ritka, hogy valaki egyformán kiváló designer és programozó. Teljesen más "agy" kell hozzá.

Én programozónak tanultam (igaz, nem webesnek), majd grafikus tanulmányok nélkül elkezdtem grafikával foglalkozni, mert az jobban "illik" hozzám. Alkotni mindig szerettem.

Megélni a grafikából és a programozásból is meglehet. (Persze, semmi sem garantált itt se.)

2017. febr. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!