Webdesigner szeretnék lenni, arculattervezés, honlap készítés stb. Van valaki aki ismer egy ilyen tanfolyamot, ahol mind ezt megtudom tanulni? Ami még jó lenne ha ez a tanfolyam online lenne.
Inkább kezdj el ingyenes dolgokat olvasni.
Például: [link]
Ezek a tanfolyamsok leginkább csak lehúzások, kb semmit nem fogsz érni ha elvégzed vele.
Ha erről sem áll össze, akkor ott sem fog.
Ráadásul kb az összes ilyen tanfolyam semmit sem ér, csak a pénzedet szedik el.
Szia!
Én konkrétan a fent említett tanfolyamot végeztem el tavaly, és kijelenthetem, hogy enyhén szólva nem bántam meg, hogy belevágtam. Rendkívül tartalmas, bőséges, hasznos és használható a tananyag. Már a tanfolyam alatt is dolgoztam megbízásokon, az oktatónktól ehhez minden segítséget és támogatást megkaptunk. És ez azóta, mióta eltelt a tanfolyam befejezése óta majdnem egy év, mit sem változott! A mai napig fordulhatok hozzá, ha kérdésem van, vagy kétségeim támadnak. Sőt, az is előfordul, hogy megbízásokat, munkákat közvetít számunkra. Szóval nekem bőven megérte a tanfolyamra fordított befektetés, mert azt már közel egy év alatt nem egyszer "visszakerestem".
Ezen kívül egy támogató közösséget hozott létre számunkra Zsu (ő az oktatónk), ahol tudunk egymásnak is segíteni, ha szükséges. Ennek óriási és megfizethetetlen ereje van.
Kétségtelen viszont, hogy nem elég csak a tanfolyam. TE is kellesz hozzá. Rengeteget kell ugyanis gyakorolni, olvasni, tartani a lépést. De - szerintem - nagyon megéri. Én csak ajánlani tudom.
A portfólió oldalam, mely tulajdonképpen a tanfolyami vizsgamunkám, és azóta ezen mutatom be a referenciáimat, itt található: amistyle.hu
Ha kérdésed van még a tanfolyamról, a tananyagról, vagy az oktatónkról, tedd csak fel nyugodtan. Ja, és próbaleckékre is fel lehet iratkozni az oldalon, az első négy leckét kötelezettségek nélkül megkapod, szóval bele lehet nézni, hogy milyen is. És elárulom, a színvonal nem csökken négy lecke után sem :)
Ez így akkor is durva...
Értem én, hogy gányolni jó, de ettől még nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!