Mi a véleményetek az oldalamról? Miben kell változtatni?
Szerintem ez jo. Egy ilyen szintu oldalnak igy kell kineznie. Szerintem, ha fejleszteni akarsz, csinalj valami eredeti dizajb kene. :D
Igen, tudom, hogy leteznek ekezetek, de telefonon vagyok. Shutup. :)
Előre is bocsánat, ha kissé nyersnek fog érződni.
Neg:
- eoldal
- nincs ill. szörnyű kevés saját tartalom
- átláthatatlan menürendszer (rengeteg felesleges, duplikált menüpont)
- kaotikus right sidebar elemek (semmilyen fontossági sorrend nincs, ahogy jöttek bepattintottad)
- nem látom az oldal célját
- a szörnyű grafikai gliccsek miatt lassú az oldal
Pos:
+ a szokásos eoldal siteokhoz képest szolid szövegezés szinekben, méretben és stílusban
Ha valóban igényes oldalt akarsz csinálni válassz egy normálisabb szolgáltatót, de előbb határozd meg mi is az oldalad célja.
1. Nagyon nagy a felső logo.
2. A bal oldali menüben kicsik a betűk.
3. A postok nagyon közel vannak egymsához.
4. Az oldalháttér tetszik.
5. A jobb oldali fekete oszlop valahogy kaotikus.
Írj ide, ha javítottál rajtuk.
Első kommentelő vagyok, kiegészíteném a véleményemet egy kicsit. Az oldalt jobban megnézve találtam néhány felesleges menüpontot. Ezek között említeném a Karaoket, hiszen hiába teszel be néhány videót, amiben ott van a dalszöveg, mert lehet, hogy valakinek nem is tetszenek azok a zenék, és ezekkel az ember nem is tud igazán mit kezdeni. Az nem karaoke, hanem lyric.
Ott van még a "Lassú a neted?" a "Mobil" vagy éppen a "Karácsony" ami kicsit sem aktuális.
Ezekre figyelj oda. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!