Mit gondoltok erről a weboldalról, és min lehetne változtatni?
Elég kevesen látogatják, bár sokaknak tetszik.
Csajos, mivel legfőképpen csajoknak készült...
Tipikus gportálos oldal:
Tartalom: Gyakorlatilag nincs. Innen-onnan összehalászott „szöszenetek”, mindenféle mélység és tematika nélkül. Gyűjteménynek lehetne esetleg értelmezni, de annak túl kevés és túl gyenge minőségű. Saját tartalom gyakorlatilag nincs.
Külcsín: Láttam már sokkal rosszabbat, ezért kap kettes alát. Mozgó, animált vacakok, amik még a figyelemfelkeltést sem valósítják meg, hiszen nem a lényeges elemeket emelik ki.
Ha ez az első honlapod, akkor arra jó, hogy örülj neki, hogy összefabrikáltad. Esetleg pár nagyon közeli ismerősöd, vagy egy érdekes ízlésű idegen néha-néha rá fog nézni. Erre jó, semmi többre. (Nem fogják többen látogatni, mert minek. Ami tartalom van, azt kb. egy olvasatra végig lehet olvasni, de a legtöbbje ismerős lesz Facebookról, más gportálos oldalakról, körlevelekből. Aki azt mondta, hogy tetszik, annak hasonlóan nincs kifinomult ízlése, vagy pusztán nem akart megsérteni.)
Mi a saját tartalom? (A bemutatkozáson, szavazáson kívül. Meg a más programmal generált képeken kívül.)
De kérdezek jobbat: Mi az oldal célja? Mi az, amit nyújtani akarsz az olvasónak?
Azt, meg hogy hányan mennek fel az oldalra, nem szabad komolyan venni. Most kitetted ide a linkjét. Én is rákattintottam, meg meglehet jó páran, aki inkább nem nyilvánítottak róla véleményt. Igazából a visszatérő látogatók, illetve a visszatérések rendszeressége az, ami elárul bármit is. Egyszeri látogatókat könnyű szerezni.
Nem tudom ennek mi értelme, szerintem elég ' unalmas ' inkább írj egy igényes blogot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!