A Miskolci Egyetemen / Miskolcon melyik szakon tanuljak tovább, ha webdesigner, frontend fejlesztő szeretnék lenni?
Mérnököket, informatikusokat képeznek ott, de nem tudom melyik szak az, ami nem hangsúlyozottan a műszaki részre megy rá.
Nem egyetemi szinten gondolkodnék, hanem főiskolain, vagy valamilyen tanfolyamon, oktatásban.
"Nem egyetemi szinten gondolkodnék, hanem főiskolain, vagy valamilyen tanfolyamon, oktatásban."
Akkor miért az egyetemet kérdezed? Egyébként vagy elvégzel egy proginfó bsc-t, vagy inkább akkor ne is tanulj csak "saját erőből" otthon. Több értelme van, mint egy 6 hónapos tanfolyamnak, ezt elhiheted. Ilyen területen az okj papírok meg tanfolyamok senkit nem érdekelnek, ahova mehetsz dolgozni egyetemi végzettség nélkül ott csak a tudásod fogják nézni.
Azért írtam a Miskolci Egyetemet, mert nem tudok más felsőoktatási intézményt Miskolcon belül. Azért írtam mellé azt, hogy / Miskolcon.
Amúgy, köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!