Mennyit keres Magyarországon egy villamosmérnök? Egy milliót kereshet mondjuk egy fejlesztő?
Figyelt kérdés
Főleg fejlesztés érdekelne,és azt is írjátok,hogy kb mennyi év tapasztalattal meg milyen beosztással.2016. márc. 14. 15:53
1/8 anonim válasza:
Már bocs, de nem te vagy az a kérdező aki kb. hetente emgkérdezed ugyanezt? És nem, ma Magyarországon nem tud egy fejlesztő mérnök ennyit keresni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok,attól még ez másokat is érdekelhet,tudod nem azért tanulok ennyit,hogy 200 000 Ft-os fizetésem legyen és gondolom ez a többi villamosmérnöknek készülőt is érdekli...
2016. márc. 15. 13:36
3/8 A kérdező kommentje:
Meg lehet belőle élni,de nem ezt érdemlik az emberek
2016. márc. 15. 13:37
4/8 A kérdező kommentje:
programozóként elérhetem? vagy olyan 500000-600000 bruttó?
2016. márc. 15. 13:53
5/8 anonim válasza:
Régen rossz, ha csak emiatt választanád ezt a pályát. Aki csak emiatt jön ide, az 1-2 félév után itt is hagyja a szakot.
6/8 A kérdező kommentje:
nem emiatt,tényleg érdekel az elektronika,de légyszí a kérdésre válaszolj
2016. márc. 16. 17:24
7/8 anonim válasza:
Ne a pénz alapján válassz szakot! Magyarországon nehéz főleg kezdőként elérni magas fizetést. Több év gyakorlattal már esélyes, hogy elérd az 5-600 eFt bruttót.
8/8 A kérdező kommentje:
rendben
2016. márc. 16. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!