Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egyszerű, ingyenes, reklámment...

Egyszerű, ingyenes, reklámmentes weboldalkészítő?

Figyelt kérdés

Mivel tudnék egy kis egyszerű weboldalt csinálni, amin nincs semmiféle reklám? Nem kell sokat tudnia, csak szöveg, képek meg pár menüféle kéne. Viszonylag egyszerűen kezelhető és ingyenes. van ilyen?

A webnode-ot próbáltam eddig, mert azt írta, reklámmentes. Tök jó meg minden, de bazinagy reklámok vannak rajta, hogy csinálj te is ingyenes weboldal meg ilyenek.

2016. nov. 22. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha valami ingyenes, akkor a reklámból tartja fenn magát, hiszen valamiből bevételt kell szereznie a szolgáltatás működtetéséhez.
2016. nov. 22. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:

blog.hu

blogspot.com

ezek jutottak most eszembe.

2016. nov. 22. 19:58
 3/9 SimkoL ***** válasza:
A hostinger.hu -t tudom még ajánlani, valóban nincsenek reklámok - [link] ez az én oldalam -, de azt nem tudom, hogy a honlap szerkesztője milyen, mert én az enyémet magamnak írtam.
2016. nov. 22. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem őket :)

Amúgy elég sok ismerősömnek van reklámmentes oldala, ők biztos nem költenek rá, szóval gondolom létezik ilyen. :)

Őket megkérdezni viszont nem akarom, nem akarom, hogy tudják, mire készülök. :D

2016. nov. 22. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Az hogy AdBlock -al nem látszik, még nem biztos hogy reklám mentes. ;-)

Amúgy meg amit #1 -es írt...

2016. nov. 22. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Adblock nélkül sem látszik reklám.

Amúgy most próbáltam a hostingert, tök jó lenne, de egyszerűen nem menti el, ha szerkesztem az oldalt. Bármit írok és elmenteném a változtatást, hiba történt, nem menti el..

2016. nov. 22. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Notepad++

W3Schools-al karöltve. :)

2016. nov. 23. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Weblapot akarsz, vagy blogot?
2016. nov. 23. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, weblapot szeretnék, nem blogot. Ma már valamiért sikerül elmentenie a hostingernek, szóval egyelőre azzal próbálkozom, remélem hosszútávon is beválik. :)
2016. nov. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!