Ez így együtt nem megy. Vagy Te fizetsz, vagy a reklámból van bevétel. Nem a Máltai szeretetszolgálat a tárhelyek üzemeltetője. Sok-sok millió forint befektetés egy ilyen.
2015. jan. 8. 20:39
2/11 anonim válasza:
Azért reklám mentes és ingyenes tárhely-szolgáltató sok van
pl hostinger, byethost, stb
2015. jan. 8. 21:20
3/11 anonim válasza:
akad ingyenes és reklám mentes, de agyon vannak korlátozva, hogy alap csomagra legalább előfizess.
Igazából a kérdés mit szeretnél, mire szeretnéd használni?
2015. jan. 8. 21:41
4/11 Drone007 válasza:
A hostinger.hu teljesen megfelel tesztelésre, kevés korlátozás van rajta, reklámmentes, nagy tárhelyet ad, és a későbbiekben is átállítható fizetős korlátozásmentes tárhellyé, valamint saját domain név is csatolható hozzá (akár később is).
Viszont az ingyenes tárhelyek többnyire időnként lassúak, elérhetetlenek, kevés erőforrást (ram, cpu) kapnak, úgyhogy hosszútávon semmiképpen nem életképesek.
2015. jan. 9. 10:50
5/11 anonim válasza:
Nem drága már egy tárhely+domain szolgáltatás, nem éri meg ilyen ingyenesekkel szenvedni.
2015. jan. 9. 17:12
6/11 b4r4thg válasza:
Ilyen a hostinger. De bármennyire is hihetetlen, nem éri meg ingyen:)
Normális szolgáltatást csak pénzért kapsz.
2015. jan. 9. 18:28
7/11 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve, ha még ingyen van csak gond lesz vele, hidd el, keress egy olcsó szolgáltatót, aztán ha nőnek az igények válthatsz egy jó háttérrel rendelkező szolgáltatóra.
2015. jan. 11. 11:03
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem mind1 egy nagyon egyszerü dologra kell és csak az volt a feltételem ,hogy ne legyen reklám .
2015. jan. 11. 20:00
9/11 anonim válasza:
próba kedvéért feldobtam egy wp oldalt a hostingerre ráenedtem némi forgalmat 50 látogatónál már lehal. Ennyit erről :(
2015. jan. 12. 10:07
10/11 b4r4thg válasza:
Fejlesztgetésre jó lesz a hostinger, de csodát ne várj egy ingyenes tárhelytől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!