Van ingyenes weboldalkészítő program a neten?
Figyelt kérdés
Persze rákerestem és látom, hogy van ilyen, de hogy működnek ezek, melyikkel érdemes dolgozni? Nekem nem kell webáruház, csak egy oldal amin infókat tehetek ki, pár menüponttal.2015. szept. 29. 15:01
1/8 anonim válasza:
1 éve használom, nincs vele gond.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem!
2015. szept. 29. 15:15
3/8 anonim válasza:
2 éve használom, nincs vele gond.
400MByte ingyenesen elérhető tárhellyel indult, ami a látogatottság arányában folyamatosan növekszik. Most 608MByte tárhelynél tartok, a nem túl nagy számú látogatottság ellenére.
4/8 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nincs szükséged webshopra, ha el akarsz adni valami terméket/szolgáltatást, ne ilyesmit használj, nem tesz jó benyomást a potenciális vásárlóknál.
5/8 anonim válasza:
18:50, ha van kedved és idpd, avass már be légy szíves, hogy miért zárkóznak el az állítólagos profik pl. a [link] -tól? Még nem hallottam konkrét érveket.
A ucoz-on a kezdő gyakorlatot szerezhet, ha belejön, és hasznát és értelmét látja a továbbfejlesztésnek, akkor domain-t, formot, kiegészítőket vásárolhat, olyan állapotba hozhatja a weboldalát, hogy nem állapítanád meg, hogy nem profi weblap.
6/8 anonim válasza:
18:50, nem kell itt válaszolnod, nyitottam új kérdést.
7/8 anonim válasza:
Oké, válaszoltam a másik kérdésedre.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 1. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!