Melyik a legjobb ingyenes weboldalkészítő?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű weboldalt szeretnék készíteni, néhány képet és szöveget kitenni rá és linket. Sok ingyenes weboldalkészítő van, melyik a legjobb és legegyszerűbb? Nem tudok választani, mert nem ismerem őket, egyiket sem használtam még.2014. dec. 14. 17:56
1/6 anonim válasza:
Windows jegyzettömb. Érteni kell hozzà, de ott van gyárilag a Windowsban és szinte mindenre jó: htm, html, php,css, satöbbi. ;)
2/6 anonim válasza:
Notepad++ egy fokkal jobb, mert szépen színezi a kódot. :-)
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem programra gondolt a készítő.
Az 5mp.eu-val csináltam egy párat, elég egyszerű kezelni. Így néz ki:
Ha meg programmal akarsz weboldalt készíteni, arra ott a WebSite X5
4/6 anonim válasza:
Még egy lapát: Sublime Text, mert szexibb! :D
Amúgy a kérdezőnek én a webnode.hu-t ajánlanám.
5/6 anonim válasza:
Ráadásul ha Linux alatt futtatod a Notepad++-t, az még ingyenesebb... :)
6/6 anonim válasza:
Hát nem akarok kötekedni, de ha valaki komolyan gondolja, hogy weblapot szeretne szerintem nem nagy megterhelés kifizetni egy szakmabelinek a 30-40.000 Forintot, ugyanis ennyiért jó páran mérföldekkel jobb oldalt készítünk neked számlával együtt cakk-pakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!