Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen ez az oldal?

Szerintetek milyen ez az oldal?

Figyelt kérdés

link: [link]

szépségápolás, divat a témája.

2016. márc. 11. 17:31
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ja és igen kevés látogatóm volt, mert kb 2 napig volt fent a neten.
2016. márc. 13. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Ez elég szomorú.
2016. márc. 13. 16:46
 23/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Semmi baj sincs a kritikákkal, valójában az érdekelt, hogy ha az ember feldob egy egyszerű, jelentéktelen témát, akkor mennyi időnek kell eltelnie addig, amíg azt páran meglovagolják. Az esetek többségében barátságtalan válaszok szoktak beérkezni, de akadnak építő jellegű, egészen jó konstruktív válaszok is. Ez érdekelt. A 21. században bárki csinálhat weboldalt, és mint kiderült bárki lehet nagy "szakértő" is, hogy azt megkritizálja.... Hozzáértő!:))))) Vicces és igazán jópofa ez a "Gyakori kérdések" oldal, ezért is szeretem!:) A valódi pszichológiai választ megkaptam. Köszönöm a segítséget a kis "kisérletemhez" azoknak is, akik kedvesen reagáltak és azoknak is, akik kevésbé. Nincs weboldal, csak érdekel az emberi psziché. Szép estét!

2016. márc. 13. 23:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Jó sok szabadidőd van.
2016. márc. 13. 23:48
 25/27 A kérdező kommentje:
Szerintem neked van. :) Bárcsak azt mondhatnám, hogy sok a szabadidőm, szociológiára kell a dolgozatomhoz. Remélem, nem bántottalak meg, de tényleg ez a tendencia, hogy az emberek a neten lógnak és képesek mindenre reagálni, vadidegenekkel levelezgetni lényegtelen témákról is. Most viszont lépek, mert tanulnom kell. Üdv,
2016. márc. 13. 23:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát ennek konkrétan semmi értelme nem volt. Ha értékelhető weboldalt mutatsz, akkor pozitív kritikát kapsz, ha nem, akkor nem. Ezen nincs mit vizsgálni. És képzeld, igenis vannak itt hozzáértő emberek, akik több kérdés alatt bizonyították már tudásukat.
2016. márc. 14. 00:17
 27/27 anonim ***** válasza:
8%
igen ez igaz hogy vannak de mindig leszoják azokat akik csak most kezdik tanulni a fejlesztést én ugyálok ehezz hogy nincs rossz kérdés csak rossz válasz
2016. márc. 14. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!