Szerintetek milyen ez az oldal?
Hát én nem tudom akkor milyen kritikát vársz egy összekattintgatott mindenkilapjás szemétre, az egésznek semmi értelme. Írhatnánk hogy jó, de mi értelme lenne hazudni? Te kérted ki a véleményünket, leszel szíves el is viselni.
#3: Komolyan, szerinted valaki, aki mindenkilapján csinál weboldalt, tudja mi az a reszponzív webdesign, és még érdekli is, netán még meg is tudja csinálni? Hagyjuk már...
Mind1 úgyis elköltözött az oldal :D amúgy meg az sokkal jobb lett, és köszike, hogy ócsároltátok ezt a sz@rt, mert akkor most nem lenne ilyen szupi oldalam. <3 örök hála
Ja és milyen vicces, hogy mennyire tudnak egyesek szőrszálat hasogatni :D Remek!
> #3: Komolyan, szerinted valaki, aki mindenkilapján csinál weboldalt, tudja mi az a reszponzív webdesign, és még érdekli is, netán még meg is tudja csinálni? Hagyjuk már...
Ha nem tudja, mi az a reszponzív dizájn, nézzen utána, ha igényes weblapot akar. Ezért írtam le. Hogy érdekli-e, vagy érti-e, az már az ő dolga. Kérdezte a véleményem, leírtam, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!