Szerintetek milyen ez az oldal?
2016. márc. 11. 17:31
1/27 anonim válasza:
Az oldal fejlésztés alatt áll.
Ennyire nem vagy képes, hogy átírd? Inkább ne reklámozd az oldalt szerintem.
2/27 A kérdező kommentje:
Nem reklámozom. Már majdnem befejeztem az oldalt, csak kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy eddig milyen.
2016. márc. 11. 18:46
3/27 anonim válasza:
- Zsúfolt. Televan mindenféle szirszarral 2 oldalt, ráadásul a fejléckép is ilyen. Az óra például totál fölösleges, senki nem ott fogja nézni az időt, ráadásul a csillivilli animáció elvonja a szemet a tartalomról (ami mondjuk még nincs).
- A Comic Sans-tól komolytalanná válik minden.
- Én az egész elrendezést átgondolnám jobban. Szerintem nem néz ki jól, hogy faltól falig megy az oldal, és sehol egy megfelelő méretű térköz.
- És persze lehetne reszponzív is a cucc.
- Meg egy fokkal színesebb. A divat egy színes dolog, viszont az oldalad szürkeárnyalatos mivolta inkább egy depis tumblira emlékeztet.
Így hirtelen ennyi. :)
4/27 anonim válasza:
Reklámozás alatt itt azt értem, hogy másnak mutogatod.
5/27 A kérdező kommentje:
3. Igazat adok, változtatok rajta.
2016. márc. 11. 20:43
7/27 A kérdező kommentje:
Ok köszi a hozzászólásokat, mostmár tudom milyen kell majd
2016. márc. 11. 20:53
8/27 anonim válasza:
Pocsék. A legjobb változtatás a törlés lenne.
9/27 anonim válasza:
Napi 2-3 látogatónál ne nagyon számíts többre
10/27 A kérdező kommentje:
9. Szerintem te jól tennéd ha töröltetnéd magad ;D 10. neked, meg pocsék lehet az életed! :)
2016. márc. 12. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!