Miért nem működik még mindig a WAMP? Mi kell a "phpintl. Dll"-hez?
Windows 10-re váltottam a 7-ből pár napja, át is ment rendesen. Csakhogy ma akartam webprogramozást gyakorolni (azaz tegnap, mert már elmúlt éjfél), és a localhost tök üres volt. Rájöttem, hogy mindez a váltás miatt van. Letöröltem hát az eredeti WAMP-ot, és újat raktam fel, azonban először kiírta, hogy az MSVCR110.dll fájl hiányzik. A fórumokból rájöttem, hogy bizonyos alkalmazást, "DLL Files Fixer"-t is le kell tölteni, ráadásul közel 9000 Ft-ért, hogy működjön. Jó, megtettem, és újra letöröltem-letöltöttem a WAMP-ot. De ezután meg az a baja, hogy a "phpintl.dll" kiterjesztésű fájl hiányzik! A fórumokon való tanácsok ezzel kapcsolatban már nem vezettek nálam eredményre.
Ezért kérdezem, hogy volt/van valakinek hasonló problémája? És hogyan oldotta meg? Köszönöm előre is.
"A fórumokból rájöttem, hogy bizonyos alkalmazást, "DLL Files Fixer"-t is le kell tölteni, ráadásul közel 9000 Ft-ért, hogy működjön." :-(
Én kicsit más megoldást javasolnék, lehet több meló elsőre, de hosszabb távon eredményesebb lehet. (habár Win10 -en talán még ennek az első lépése is macerába folyhat, mert egy inkompatibilis béta vacak, amit erőltett mindenkire az MS, ha kéri ha nem...)
Szóval, én úgy csináltam, hogy virtuális box -ba raknék egy debian szervert, arra telepíteném a szükséges programokat, majd samba megosztáson hozzáférhetővé teszem, és fel csatolom mint hálózati meghajtót.
Így a vBox -ban futó rendszer elkülönül rendesen az alap rendszeredtől, nem befolyásolja semilyen dll meg mit tudom még mi...
plusz a legtöbb szerver is linux alapú és ott használható speciális dolgokat is megtanulod, sőt így még a linux alapjait is, és ha saját VPS -re menne már (ami már havi pár száz forinttól van), akkor tudod hogy kell beállítani.
ezekkel a wamp xampp meg a többivel nekem csak a gondom volt.
oké GUI felület, meg tudom is én mit belehet állítani...
De egy kis gyakorlattal ini, vagy apache conf fáljba sokkal hatékonyabban sokoldalubban be konfigolható.
#citromost: Igen mert M$ egy gyakorlatilag még Technikai Preview kiadást dobott piacra, sőt minden régebbi rendszert használónak ha kérte, ha nem letöltötte a telepítő készletét, és ha nem figyel, automatikus update -el települhet is.
De sok hardverhez nincs 100% -ig kompatibilis driver, sok program nem vagy hibásan megy, ilyen a chrome 45 is, jó pár csúcskategóriás videokártya, aztán virtualizációs programok, rengeteg régebbi játék...
XAMPP -on remélem végeztél vírus kergetést.
Utolsó tapasztalatom az volt mikor telepíteni akartam,
hogy a vírus kereső vörös lázban éget a jelzésektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!