Wamp Szerverell kepcsolatos segítség?
Megpróbáltam windowson egy ilyen weboldalat készíteni minden sikerült csak 1 baj van mkor töltök le temlplate-t akkor egy style.css file-t valahová be kellene rakni csak nem tudom hogy hová?Meg js mappát images mappát kapok ée nem tudom hová kell berakni???
előre is kösz a válaszokat!
Wamp-nál a weboldalak alapesetben a c:\wamp\www mappából futnak, ide kell létrehoznod egy mappát, és abba kell bele másolnod a dolgokat amiket kapsz. Tehát ebbe megy a js mappa css mappa/fájl, index stb.
Wamp szerver indítása után böngészőből: localhost/<mappaneve>
De erre leginkább csak akkor van szükséged, ha php vagy mysql-re is szükséged van, sima html template az wamp nélkül is menni fog, és tökmind1 hova másolod.
1. a wamp server (Windows Apache Mysql PHP) csak webszervert szolgáltat (php értelmezővel, mysql adatbázis kiszolgálóval), ez még nem weboldal
2. milyen templatet töltesz le? ha valamilyen ingyenes cms-hez (joomla, wordpress, drupal, ...), azoknak a használatáról a cms weboldalán olvashatsz bővebben.
3. saját gépen webszervert üzemeltetni akkor van értelme, ha értesz valamilyen szinten a webfejlesztéshez. html, css, js már megy, és pl php-t szeretnél tanulni. a kopipasztás weboldalgyártáshoz ajánlom a gportal, mlap, és társait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!