Webprogramozás segítség?
Figyelt kérdés
Egy facebookhoz vagy bármelyik ilyen fiókorientált oldalhoz hasonlót akarnék létrehozni. Hogy kezdjek neki?2015. szept. 13. 12:03
1/10 anonim válasza:
HTML, CSS, szerveroldali nyelv + adatbázis kezelés, angol nyelv tarsolyban van már?
Ha nincs, akkor ezeket pótold előbb.
Aztán akár már kisujjból is összerakod, de lehet guglizni is regisztrációs rendszer tutorialokat, millió van.
2/10 anonim válasza:
Így:
1.lépés: beírod a címsorba, hogy www.google.com
2.lépés: beírod a keresőben a következőket: php tutorial, javascript tutorial, mysql tutorial
3. lépés: kiválasztod a szimpatikusokat és megtanulod
4. lépés: rájössz, hogy ez nem olyan egyszerű, hogy egy kérdésben megválaszolják neked.
5. lépés: visszaülsz játszani.
3/10 anonim válasza:
Nem akarni kell, hanem dolgozni érte.
Jelen esetben megtanulni a HTML, CSS, JS, PHP, SQL-t.
4/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést jókor tetted fel és én jókor olvastam. Ha gondolod tudok segíteni hisz én értek mind a HTLM, PHP, MySQL és css-hez is. Amennyiben tényleg szeretnél bármilyen weboldalt elkészíteni írj egy válasz üzenetet hogy skype-on vagy ts3-on beszéljük meg a továbbiakat.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a w3schools.com a legjobb hely ahol html-től css-en és javascript-en keresztül a php-ig mindent megtanulhatsz.
9/10 anonim válasza:
Az hogy elbaszok egy szót nem egy nagy dolog am HTML. Telefonról nem könnyű írni. Am skype nevem: valaki13chanel a kérdező vegyen fel.
10/10 anonim válasza:
Én is szeretnék tőled tanulni, mester!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!