Java webprogramozás - Ezt hogyan kell megoldani? (bővebben lent)
Egy árfigyelőt szeretnék csinálni. Tegyük fel vatera. Van egy adott könyv, ami most 900 ft, de én 500 ért szeretném megvenni. Szóval kellene egy Thread (?), vagy valamilyen Listener ami ezt folyamatosan figyeli, és ha felkerül az a bizonyos könyv 500 ft vagy az alatti áron, akkor szeretném ha értesítést küldene, vagy magától megvenné.
Ezt ti hogy oldanátok meg? Tudom, nekem kellene megoldani, de esküszöm hogy tényleg próbáltam sokáig, de most már segítséget szeretnék kérni :)
Bevallom, hogy Java-ban olyan középhaladó szinten tartok, és a threadekről meg listenekről nem nagyon tudok sok mindent, ezért is kellene segítség.
Ez előző így értette:
Ezeket a crawlereket úgy kell megírni, hogy szépen nyugodtan működjenek. Ha túl sok lekérdezés történik egy adott intervallumon, a szerver ki fogja tiltani az IP-d. Mint minden rendszernek, gondolom a vaterának is van egy maximális lekérdezés/intervallum. Ezt kell megtalálni, és úgy megírni a programod, hogy ne érje el ezt a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!