Ez jó design egy blognak? (Link a leírásban)
Figyelt kérdés
Még nem tettem fel tárhelyre de jó ez blognak? Bocsi a képminőségért!
A válaszokat köszönöm.
2015. aug. 12. 18:40
1/12 anonim válasza:
Sztem nagyon rossz. Főleg a jobb felső sarokban lévő szöveg..
4/12 SimkoL válasza:
Attól függ miről akarsz írni. Nekem tetszene egy retró számítógépes bloghoz, máshoz nem tudom elképzelni. Mi lenne a blog témája ?
6/12 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz? Még képről is vakító ránézni fél másodpercre, nemhogy ezt hosszabb ideig elviselni blogolvasás közben. Az árnyalatok csúnyák, nem elég kontrasztos (és ez még csak a színhasználat...), a betűtípusok közönségesek. Az egész összeállítás önmagában is elég hanyag. Leírhatatlanul rossz, már ne haragudj.
9/12 anonim válasza:
Egy a baj, hogy túl zöld, de amúgy nekem tetszik! Csak vigyél bele több színt, és szép lesz! ;-)
10/12 anonim válasza:
És még lehetne alakítani a betűtípuson :) De amúgy jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!