Weblapkeszites?
Hány sörbe hogy nem vagy több 12 évnél ;)
1. Elöször is ahogy fent leirták, Helyes írás, és fogalmazás a legelső dolog ami fontos ill. szükséges egy ilyen dolognál...
2. Inkább még a suliban tanulj pár évet, aztán meg neki foghatsz a HTML-t megtanulni, aztán PHP, és már is tudsz profi honlapot csinálni( persze valamilyen tartalom kezelő rendszer segitségével :D )
3. Ingyen persze csak olyant is tudsz, "ingyen" hozzáállásal nem mész sokra, persze az Mlap, eOldal, gportal( bár ez ast hiszem valami 200-300 FT :D... hú kölcsönt kell felvenni hogy kifizesd :D:)
Vagy van ingyenes Tárhely + Aldomain is, a jelenlegi legjobb a 000webhost.com, bár külföldi, de az összes magyar nem ér annyit mint az...
Az egészben az a jó, hogy a Weglapot is Veblappal irod, ékezet nélkül...bár értelmezhető, deee naa :D
enis tok igy irrni, bar ha egy ijen kerdst tenek fel, sok valaszt nem kapnek ra :D:D
Weblapkeszites? Nem.
Helyesirastanulas? Igen.
RJ 19/F
hát ezek a válaszok mind szart se érnek esetleg 1-2ami értelmesebb.
Előszöris meg kéne tanulnod a html nyelvet azután jöhet a többi.(PHP CSS scriptek...)
jgyzettömb mellett használhatsz vmi programot is ha elakadsz vagy nem sikerül vmi.
néhány jó oldal:
de a google-ban sokkal többet is találsz :D
(ja és nemttudom hogy hallottatok e már arról hogy crack de az a fizetős progikból is ingyenest csinál ha értitek hogy mire gondolok :P)
remélem hogy tudtam segíteni
(és ha valaki ír egy választ akkor ne csak sértegesse a kérdés feltevőjét hanem mondjon is vmi értelmeset)
16/F na páás
ezt mér kérdezték!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
nézz körül mielött kérdezel
18:06 - szerintem mielott weboldalt akar kesziteni, igenis tanuljon meg helyesen irni. Keves ember van, aki hajlando lenne olvasgatni a weboldalat, ha igy ir. Meg kevesebb, aki fizetne egy ilyen weboldalert.
A crack pedig nem azert van, hogy a programozo dolgozik egy csomot a programmal, te ellopod, aztan elvarod, hogy neked fizessenek a weboldalert, amit csinaltal. Ha sajat weboldalat akarsz csinalni, csinalj. Viszont hasznalj Linuxot es BlueFish Editort peldaul. Legfokeppen pedig ne biztass senkit arra, hogy crackeljen ki egy programot az helyett, hogy megvenne/ingyeneset hasznalna!
Remelem, eleg hasznosnak tartod, amit irtam...
RJ 19/F
"<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<strong><b>Ide jon amit a szived kivan</b></strong>
</body>
</html> "
Ezen sírva nevettem :D
Ennél tényleg csak bonyolultabban lehet :D
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
A pályázat célja esélyhez juttatni a mikrovállalkozásokat. Megjelenési lehetőséget biztosítani számukra az Interneten, bevezetni az elektronikus világba.
A pályázatot benyújtók lehetnek:
- magánszemélyek
- egyéni vállalkozók
- kis- és középvállalkozások
A pályázat benyújtásának határideje:
2010. december 31. 24:00
Részletek:
Eredményhirdetés:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!