Weblapkészítés? (több lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy véleményetek szerint, ma mennyire van szükség egy olyan oldalra, amely dizájnos, könnyen áttekinthető, és mindent tartalmaz amit kell, minden böngésző tökéletesen nyitja, nem esik szét, és nem kell flash plugin hozzá, csak annyi hogy legyen a böngészőben engedélyezve a javascript, de ha nincs és nem is lehet(cégeknél,munkahelyeken), akkor is működik az oldal. Valamint könnyen áttekinthető alatt azt értem, hogy egyszerűen megtalálhatsz mindent, leírásokkal vannak ellátva egyes részek a CSS illetve a HTML fájlban is, javascript fájlokban egyaránt, valamint tartalmaz az egyik oldala egy szintén flash plugint nem igénylő kép albumot (javascript). 2 Féle motor is fel van benne tüntetve, egy a sima HTML, ami klikkelésre betölti az egész oldalt tartalommal, és egy másik ahol iframe segítségével cserélődik csak a tartalom. Jobb és bal oldalt van hely hirdetésekre, valamint automatikusan méretre igazodik a weboldal. Közösségi hálókhoz kapcsolódó gombok is vannak a menüvel egy sorban, mint például facebook, twitter, myspace, valamint egy rss feed gomb is. A menü illetve a tartalom szabadon szerkeszthető. Olyan betűtípussal van a menü, ami egyedi, mégis minden böngészőben látszik úgy hogy ne kelljen letölteni (CSS kódokkal), mindezek felett 10$ az egész. Első sorban tanulásra lenne jó, kicsit áttekinteni, rájönni a dolgok lényegére, de amellett egy blognak is használhatnám. Mit gondoltok megéri?2011. aug. 21. 12:16
1/7 anonim válasza:
Annyi oldal van a világon, nem hiszem h pénzt fizetnék azért, hogy egy n+1. html forrását megnézhessem. Az iFrame ráadásul elavult technika.
2/7 A kérdező kommentje:
És iframe helyett mit ajánlanál?
2011. aug. 21. 12:31
3/7 anonim válasza:
php include, vagy ha nagyon web2 akarsz lenni ajax de az includeolt megoldást nem tudod elkerülni a noscriptesek miatt
4/7 sas15 válasza:
szerintem az iframe egyáltalán nem elavult...nagyon sok oldal használja
5/7 sas15 válasza:
de a kérdésre válaszolva ne fizess ingyen is megtanulható
maximum könyvért fizess
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából ez olyan közvélemény kutatás féle akart lenni, ugyanis külföldön szeretnék eladni egy ilyen webdesignt, persze a megfelelő hely már megvan rá, csak még nem vagyok benne biztos hogy lenne-e rá vevő :-/ Talán ha meggyőző leírást írok hozzá akkor, vagy nem tudom... :-/
2011. aug. 21. 14:07
7/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg AJAX mellett döntöttem, ahogy elnéztem picit egyszerűbb mint az iframe.
2011. aug. 21. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!