Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Fiatalok és felnőttek! Ti...

Fiatalok és felnőttek! Ti milyen honlapot látnátok szívesen?

Figyelt kérdés
Már sokat gondolkodtam már ezen a kérdésen de nagyon nem jutattam előlre... Szóval fiatalok vagy akár idősebb korosztàly ti milyen honlapot néznétek az interneten amit naponta vagy legalább hetente néznétek? :)

2015. júl. 26. 21:50
 1/9 anonim válasza:
atigazolasi szezonban fociban a friss igazolasokat napi szinten, vagy uj zenei toplistakat.
2015. júl. 26. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek teljesen egyéni. Nézettségért csinálni honlapot csak olyan dolgokkal tudsz, aminek köze van a médiához, vagy meglovagolsz egy trendet.

Aktuális zenei toplista, fociigazolások, ezeket száz másik oldalon megtalálod.

Csinálj valami rendkívül sablonos, agyonnézett és vacak dolgot (pl celeb hírek, slágerek, divatok stb.) és lesz nézettséged.

2015. júl. 26. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan Hentai oldalakat, ahonnan ingyen tudom letölteni őket angol/magyar felirattal, legalább 480p-ben....

De, ne is foglalkozzatok velem....

2015. júl. 26. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Bár a letöltés legális, a megosztás nem az. Kicsit meredek erre biztatni, végül is ő tartja a hátát.

A legjobb válasz erre tényleg az, hogy ha nem tudod mit akarsz akkor ne csináld. Nem azért kell valamit csinálni mert az híres lesz és híres kell hogy legyen, vagy mert divat és valamilyen nyomásra csinálod, de amúgy nem értesz hozzá, nem érdekel és időd sincs rá.

2015. júl. 26. 22:40
 5/9 Szirty ***** válasza:
IPOS programozással részletesen foglalkozó oldalt.
2015. júl. 26. 22:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszokat kaptam és egy jó pár jó ötletet ! Időm mint a tenger és a szakértelmem is megvan . De még hallgatnék ötleteket ,nekem mindenki véleménye számít ! :)
2015. júl. 26. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyan oldalt nézegetnék, ami összekapcsolná az euro, usd és egyéb valutaárfolyam változásokat az aktuális gazdasági hírekkel.
2015. júl. 26. 23:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha összefoglalom akkor a legjobban menő weboldalak hírekkel és divattal foglakoznak. Mert itt sok választ kaptam de legtöbbet úgy értelemztem ,hogy napi hírek , napi árfolyam , celeb pletykák vagy hírek , zenei slágerek és ha jobban belegondolok tényleg ezzek amiket az embereket érdekli! Köszönöm a segítséget. További válaszokat is elolvasok ,ha van valakinek még bármi jó ötlete! :)
2015. júl. 27. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én olyan oldalra, ahol megvillantod a szakértelmedet.
2015. júl. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!