Statikus linkgyjtemenyt tudok fizetosse tenni?
A tartalmat is te tárolod, vagy csak a linkeket ami valamilyen tárhelyre mutat? Megkerülhetően hangzik, max 1 ember fizet, és utána ingyen továbbadja a linkeket, vagy letölti a tartalmat és utána felteszi ingyen.
A tartalom megfelel a törvényeknek? Kétlem, hogy elmondod miről szólna, de én csak rossz dolgokra tudok gondolni, hogy vajon mit kell ennyire elrejteni. A másik, az a fizetős FTP-re emlékeztet, de ha jogsértő az oldalad arra úgyis ugrani fognak a megfelelő szervek.
Az atw-nek van egy terrasms szolgáltatása. Nem tökéletes megoldás, de készen van, és nem kell külön leprogramoztatni drága pénzen.
Sajnos pontosan nem tudom hogy működik, de a lényege az, amit szeretnél. Védett tárhelyen elhelyezett adatokat a látogató csak egy emeltdíjas sms ellenében tudja megtekinteni. A jutalékot nem tudom hogyan küldik, de bizonyára valamennyit levesznek.
A normál atw linken elhelyezett oldalon megreklámozod a fizetős szolgáltatást, leírod milyen sms ellenében mit kapnak.
Bár osztom az előttem szólók véleményét, ha jó a reklám, valaki úgyis ráharap.
Ha ennek a kivitelezésére keress fejlesztőt, olyat akinek van tapasztalata is az ilyenben.
SMS: viszonylag egyszerű beüzemeltetni, DE 50% -t lenyúlja a szolgáltató, így viszont a telefon társaságok pénzeled majd.
Hazai bank -on kersztül online kártyás fizetés legnagyobb gondja, hogy a szolgáltatásodnak, weboldaladnak meg kell felelnie a bank szerződési feltételeinek, ami kemény dió lehet. + mindenképp cégként, céges számlát kell nyitnod.
PayPal: nem mindenki szereti, csak akkor használom ha mindenképp szükséges.
Bürokrácia tekintetében a legkönnyebb beüzemelni, de a fizetés vissza hitelesítése nélkül, úgy manipulálható...
(Ami egy szolgáltatásnál még nem akkora gond mint egy áruház esetében)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!