Statikus linkgyjtemenyt tudok fizetosse tenni?
Figyelt kérdés
Mar tegnap is kiraktam a kerdest, de a GYIK hirdetesre vonatkozoan levette. Szoval egy kb 10-15 kategoriabol allo linkgyujtemenyrol lenne szo, ami akkor lenne hozzaferheto az egyeneknek, mikor befizettek a dijjat. Addig rejtve maradna. Melyik a legjobb megoldas a fizetos rendfszerre? Sms, bankkal szerzodni, paypal? Talaltam forumokat errol, de azok 2008 as volt, abban meg az info-tech.hu-t ajanljak az sms-es rendszerre, mert a paypal nem volt elterjedve azert ez 2015ben mar csak valtozott valamennyire. Kerem a kedves hozzaszolokat ne az uzleti modellel foglalkozzanak, hogy "ki fog ilyenert fizetni?" es hasonlo kommentekkel, mert a teljes dolgot nem fogom nyilvanossagra hozni! A technikai resze erdekel, hogy kb mennyibol csinal nekem egy ilyen vazat valaki, amit aztan en tudok beallitani, boviteni a kategoriakat, megnezni a befizeteseket, engedelyezni a hozzafereseket. Minden t statikusan manualisan.2015. júl. 15. 16:18
11/11 A kérdező kommentje:
Tibor, akkor te is a paypal-t ajanlod! Errol a visszaigazolasrol tudsz mondani valamit. Multkor gyorsba el kellett mennem magan klinikara elozo nap fizettem be a dijat paypalon. Majd sms-t vagy e-mailt (nem emlexem, de megkeresem es leirnam neked) kaptam a foglalas visszaigazolasarol, a penz is lement a bankkartyarol, de vmi meg nem jelent meg, miokor ott voltam mar. Siman vmilyen ref. Szamot kertek h mondjak be a kapott emailrol, es mondtak, hogy ok. Nq vmi ilyesmi kene. Meg alszom, csak mosdoban voltam es raneztem a twlora, de megirom pontosan a d.u. Folyaman. Koszi a segitseget.!
2015. júl. 16. 13:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!