Mit ajánlotok Dreamweaver helyett?
Figyelt kérdés
Notepad kivételével bármi jöhet.2015. jún. 18. 13:10
1/10 anonim válasza:
notepad++? :D
na jó.. pl ecplise esetleg fizetősök közül phpstorm? :)
2/10 anonim válasza:
Én Netbeans-t használok. De azért leírhattad volna a célod, mert nem mindegy, hogy kódokat szeretnél pötyögni vagy vizuális szerkesztő kell
3/10 A kérdező kommentje:
Röviden arról van szó, hogy érdekel a front end fejlesztés és ehhez keresek egy alkalmas eszközt, mert eddig notepad++ - t használtam, de ez nem a legjobb.
Jó lenne vizuálisan is látnom mit alkotod. A dreamweaver nem vált be nekem.
2015. jún. 18. 14:18
4/10 anonim válasza:
Egyik sem fogja tökéletesen megjeleníteni amit csinálsz. Ha ezt szeretnéd, inkább osztott képernyőn vagy egy másik monitoron nyisd meg egy böngészőben (vagy akár több böngészőben) és akkor látod is, hogy a különböző böngészőkben hogy jelenik meg. SZerintem célravezetőbb..
5/10 anonim válasza:
Nos én nagyját fejből nyomom, közben egy böngészőn autorefresbe látom.
De ha épp valamin szöszál hasogatok, akkor adot böngésző fejlesztői eszközét használom.
6/10 anonim válasza:
"Jó lenne vizuálisan is látnom mit alkotod."
Böngésző és F5 gomb.
7/10 anonim válasza:
pontosan. ahogy az utolsó írta. én sublime textet használok. írom a kódot, nyomok egy control + s-t váltok böngészőre frissítek és meg is van a cuccom.
9/10 anonim válasza:
bracketsben van live preview,html css nel mukodik
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi srácok.
2015. jún. 20. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!