A teszt futtatáskor jó de ha feltöltöm nem, mi a baj?
Csináltam egy weblapot már régen de egyszercsak észrevettem hogy ha a galériában rákattintok a képekre nem kinagyitja hanem a lap alján hatalmas méretben egymás alatt jelennek meg a képek.
Ha a Dreamweaver-ben lefuttatom a weblapot "View in Firefox"-ban akkor jól működik de amint feltöltöm a tárhelyre a galéria nem működik rendesen. Kitötöltem az egészet újrakezdtem de még mindig nem jó. Mostmár tényleg fogalmam sincs mi lehet a baj please akinek van ötlete segítsen!
Míg nem látjuk nem tudjuk.
Ha látnánk a kódot is, akkor többet tudnánk
En is a rosszul linkelt js/css-ekre gyanakszom.
Abszolut/relativ linkek fogalma megvan?
Amíg nem mutatod meg a kész kódot, addig nem lehet mit mondani, maximum annyit, hogy biztosan elrontottál valamit.
Ez olyan, mintha Gordon Ramsay-től megkérdezném, hogy miért fura ízű a steak, amit csináltam, anélkül, hogy kóstolót adnék neki. Tudod mit mondana? "Az a baja, hogy bementél a konyhába! Takarodj a p... a konyhából!" :) Pedig lehet, hogy egy csipetnyi só hiányzott...
Amúgy működne így is, csak a gondolatátviteli csatornát blokkolja a GyK, mert nincs megfelelően konfigurálva. Ezt már többször tapasztaltam ;)
Akkor marad a csináld magad megoldás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!