Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A teszt futtatáskor jó de ha...

A teszt futtatáskor jó de ha feltöltöm nem, mi a baj?

Figyelt kérdés

Csináltam egy weblapot már régen de egyszercsak észrevettem hogy ha a galériában rákattintok a képekre nem kinagyitja hanem a lap alján hatalmas méretben egymás alatt jelennek meg a képek.

Ha a Dreamweaver-ben lefuttatom a weblapot "View in Firefox"-ban akkor jól működik de amint feltöltöm a tárhelyre a galéria nem működik rendesen. Kitötöltem az egészet újrakezdtem de még mindig nem jó. Mostmár tényleg fogalmam sincs mi lehet a baj please akinek van ötlete segítsen!

2015. jún. 11. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Míg nem látjuk nem tudjuk.

Ha látnánk a kódot is, akkor többet tudnánk

2015. jún. 11. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tippelem, hogy nem töltődött be a JS, ami a nagyítást végezné.
2015. jún. 11. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

En is a rosszul linkelt js/css-ekre gyanakszom.

Abszolut/relativ linkek fogalma megvan?

2015. jún. 12. 09:10
 4/6 Drone007 ***** válasza:

Amíg nem mutatod meg a kész kódot, addig nem lehet mit mondani, maximum annyit, hogy biztosan elrontottál valamit.

Ez olyan, mintha Gordon Ramsay-től megkérdezném, hogy miért fura ízű a steak, amit csináltam, anélkül, hogy kóstolót adnék neki. Tudod mit mondana? "Az a baja, hogy bementél a konyhába! Takarodj a p... a konyhából!" :) Pedig lehet, hogy egy csipetnyi só hiányzott...

Amúgy működne így is, csak a gondolatátviteli csatornát blokkolja a GyK, mert nincs megfelelően konfigurálva. Ezt már többször tapasztaltam ;)

2015. jún. 12. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:
de pont az a furcsa h mar 2 eve megvan a weboldal és müködik. Nem nyultam hozzá azóta, viszont mikor megkértek h frissitsem észrevettem h a képek nem töltödnek be rendesen de mivel nem nyultam bele fogalmam sincs mi eshetett szét benne. Ha belenyultam volna a kódba tudnám. De egyszercsak ilyen lett anélkül h közöm lett volna hozzá. Az egész weblap kódot nem tudom ide bemasolni mert nagyon hosszu mac a javascriptet.
2015. jún. 14. 10:11
 6/6 Drone007 ***** válasza:

Akkor marad a csináld magad megoldás:

[link]

2015. jún. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!