Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Teszt verzio aldomainen...

Teszt verzio aldomainen noindexxel bajos?

Figyelt kérdés

Az oldalamból csináltam egy teszt verziót egy aldomainjére, és az egészen rajta van a noindex nofollow meta.

Hogy legyen rajta normális adat, egy hasonló oldalról másoltam rá egy csomó hirdetést (hirdetős oldal)

Lehet ebből baj? nincs sehol link rá, de valahol le kell tesztelnem online is, a tárhelyen, hogy minden oké-e.

vagy levédjem egy jelszóval?

2014. febr. 9. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én levédném. Mi is csináltunk múltkor egy linkről nem elérhető aldomain-re egy kis site-ot, és a Google beindexelte szépen.
2014. febr. 9. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Első körben ne használj chrome-ot a megtekintésére, akkor a google nem fogja indexelni csakúgy. Ne küld a linkjét skypeon, és akkor a bing se fogja indexelni.

Aztán: robots.txt be tiltsd ki az összes robotot.

Ha ezeket megtartod, akkor a robotok nem fognak nézelődni rajta, egyébként a jelszó is jó ötlet lehet, de attól még elérhető marad az indexben egy link rá.

2014. febr. 10. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:
én 404 -es headert szoktam adni minden lekérésnek, így böngészőbe megjelenik, de nem indexelik.
2014. febr. 10. 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:
htpasswd
2014. febr. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!