Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vaterán mint aukció hirdethete...

Vaterán mint aukció hirdethetek weboldal motort?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetne ilyet hirdetni, lenne rá vevő? Elindítanám mint licites aukció, csak nem tudom milyen kategóriába lehetne tenni. Szolgáltatás?
2015. jún. 10. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
WP vs egyedi fejlesztés: [link] Vélemény ?
2015. jún. 10. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Elég sok igazság van ebben a cikkben.

Sosem kell túlzásokba esni, ha nincs igény komolyabbra, akkor minek szívjon az ember hónapokat egy egyedi rendszerrel? Fölösleges, ráadásul tapasztalatból mondom, hogy még a magukat "profinak" tituláló emberek is orbitális hibákat szoktak elkövetni.

Tudom, túl sok ilyet láttam már...

Ráadásul valóban, a "frissítés" az egyedi rendszerek esetében egy kb ismeretlen fogalom.

Mindig azt kell használni ami a legcélszerűbb, ha Wordpress, azt, ha Drupal azt, ha valami egyedit, akkor azt.

Valóban a cégek 80%+-ának egyszerűen fölösleges az egyedi fejlesztés.

(Mondom ezt úgy, hogy szinte minden alkalommal egyedi dolgokat készítek, eddig összesen ha 2-3 alkalommal telepítettem Wordpresst, azt is csak ismerősöknek gyorsan, amikor megkértek rá.)

2015. jún. 10. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Amiért nem használok WP -t: [link]

2.2 másodpercbe mi a ... kell egy blognál?

Azért egy nagyobb méretű oldalnál [link]

0.2 másodperccel kevesebbet kell várni, csak a PHP -ra. :-D

2015. jún. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!