Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Üdv. Otthoni szerveren szeretn...

Üdv. Otthoni szerveren szeretnék weboldalt üzemeltetni, de van egy kis problémám (? )

Figyelt kérdés
Otthoni szerveren szeretnék weboldalt üzemeltetni,nem egy nagy dolog ,de azért mégis.Megtörtént minden telepítés,localhost bejön.Nekem az ingyenes domain cím,és az ip alapján is bejön az oldal,másoknak viszont nem.Mi lehet a probléma?Tűzfal kikapcsolása esetén sem jön be.Avastot használok,nincsen benne tűzfal.Miért nem érik el a weboldalam?
2015. jún. 7. 10:02
 1/10 Drone007 ***** válasza:
Milyen ingyenes domain cím alapján jön be az oldalad?
2015. jún. 7. 10:18
 2/10 A kérdező kommentje:
A dyndns-t használom,eddig nem volt vele gond.Illetve én el tudom érni,tehát nálam van a gond,nem tudnak kapcsolódni sajnos hozzám.
2015. jún. 7. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Routeren át van irányítva a külső 80-as tcp port a gépedre?
2015. jún. 7. 10:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Nincsen routerem,vodafone netem van.Másik nettel működött,illetve a 127.0.0.1-re bejön a saját gépen(Ez ugye a localhost,a saját szervergép ip címe),viszont sajnos más gépen elérhetetlen a weboldal.Apache szervert használok(XAMPP-al),és tűzfal nem blokkol(át van engedve).

Tanácstalan vagyok.

2015. jún. 7. 11:02
 5/10 Drone007 ***** válasza:
Próbáld elküldeni az ismerősnek a géped ip címét. Ha azon elér, akkor a dyndns-nél van valami zűr. Ha azon sem, akkor nálad van probléma.
2015. jún. 7. 11:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen,ezen már túl vagyunk ,ahogyan írtam is.Nem tudja elérni a weboldalt,de én sem tudom laptopról.Tehát nálam van a gond,és az lenne a kérdésem,hogy mit kell feloldani,esetleg átlépni,hogy elérjék a weboldalam.Mert valami blokkolja,és nem tudom ,hogy mi az.
2015. jún. 7. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
nincs külső IP -d, vagy is ami van azt többen használják, nem tudod magadhoz irányítani kivülről a 80 -as portot.
2015. jún. 7. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Oh értem.És melyik internetszolgáltatónál van erre lehetőség?
2015. jún. 7. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez mobilos, és némely wifi -s szolgáltatónak hátránya.

A kábeles neteknék 99% -ban biztos van külső IP -d.

(T-Home néhány elmaradott területén nincs mód rá.)

2015. jún. 7. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért nem bérelsz egy olcsó és minőségi tárhelyet?

Ha érdekel, akkor írj privátot. Hogy például mit szeretnél rajta üzemeltetni. Pár példa: blog,fórum stb. Mivel úgy tudok ár ajánlatot és tárhely ajánlatot mondani. (Nem gagyi minőségű-t) és nem is nagyon drága. olcsóbban kijön mintha futna nálad otthon egy gép egész nap! :)

2015. jún. 9. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!