Ti milyen grafikus programot használtok weboldalkészítésre, amivel szinte egyáltalán nem kell semmit se programozni?
Nem használok olyat, és senki más sem, aki egy kicsit is komolyabban veszi a weboldalkészítést.
A vizuális webszerkesztők csak arra jók, hogy egyszerű, statikus weboldalakat készíts vele, azt is néha helytelenül.
Egy kicsit is komolyabb weboldalhoz elengedhetetlen némi programozás.
"Az oldalak 99%-át kattingatósból rakták össze."
Igen, a "Józsika vagyok, ma töltöttem le a drímvívört" jellegű oldalak 99%-a tényleg úgy van összekattogatva. Ha ez a célod, akkor Dreamweaver, SharePoint Designer, KompoZer.
A komolyabb weboldalaknak meg garantáltan nem hogy 99%-a, de még 1%-a sem készül az általad preferált módszerrel.
A kód rendezettségéről, külalakjáról meg butaság messzemenő következtetéseket levonni. Ha a weboldalt egy PHP-szkript generálja, ott gyakran nem törik magukat azon a fejlesztők, hogy a generált kód szeép legyen.
#6 Igaz, nem sima negyzettömböt használunk. Minimum egy notepad++ -ot, ha összetett a rendszer akkor egy normálisabb IDE-t, de azokban se nagyon van ám grafikus rész.
#8 +1. Sőt, én minden átadandó szövegfilet minifyzni is szoktam, most akkor azt összekattintgattam mert tagolatlan amit a kliens kap? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!