Mi a véleményetek a blogomról?
Figyelt kérdés
A desighnra lennék inkább kíváncsi, a tartalom az már szubjektív, de arról is meghallgatok bármilyen kritikát. Link az első kommentben. (Kedves moderátorok ez nem spam ide kell a link hogy véleményt tudjanak alkotni a válaszolók)2015. jan. 22. 19:35
1/6 A kérdező kommentje:
[link] van 110 követőm, és az oldal felületét is nagy részt én készítettem, egy egyedi témát módosítgattam.
2015. jan. 22. 19:36
2/6 anonim válasza:
szép Bootstrap külső...
saját dolog van benne?
3/6 A kérdező kommentje:
A képek, a widgetetek a háttérszín, meg pár effekt a saját. A tartalom az is saját íromány, megtörtént sztori :)
2015. jan. 22. 20:19
4/6 anonim válasza:
Meglepően jó, ilyen tumblit még nem láttam GYK-n. Végre nem a tucat random, értelmetlen képet tolják az arcomba.
A sztorikat nem olvastam el, csak bele-bele pillantottam. Én javasolnék helyesírás javítást - nem vészes a dolog, de egy pici csiszolás szerintem jót tenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) igen, ez be lesz iktatva
2015. jan. 23. 23:40
6/6 b4r4thg válasza:
Az olyan apró dolgokra is érdemes szerintem odafigyelni, hogy a youtube videó ne tolja szét a szöveget. Tedd új sorba és ok lesz. (és akár a videó méretét is nagyobbra veheted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!