Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés

[link]

Ez leginkább arra szolgál, hogy ismerősöknek segítsek minimális haszonnal tehát nem webshop. Szeretném később kibővíteni kontaktlencse, ápolószerek, akár egyszerűbb optikai lencsékkel is. Fejtsétek ki a véleményeteket, mi az ami tetszik benne és mit változtatnátok rajta. Köszönöm!

2014. okt. 15. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Én azt változtatnám a helyedben, hogy végigolvasnám betűről betűre, és kijavítanám az elgépeléseket, mint pl. "árú keretek TELJES VÁLASZTÁKA megtalálható az oldalon".

Aztán valami dizájn nem ártana rá.

Meg nekem túl tág ez a "minden féláron", ha csak ez a néhány termék fajta (jelenleg 1 db - szemüveg) szerepel (majd) az oldalon.

Aztán: "eljuttasd nekem az alábbi módok egyikén". Az "elérhetőség" szó sokkal szebb lenne.

Nekem ez a bejegyzés a szemüvegekről olyan hatást kelt, mint a teleshop: "biztos veled is előfordult, hogy <negatív tapasztalat>, deee most itt van a tuti megoldás". Engem nem győz meg, elcsépelt, túl szájbarágós, már a vessző után kilépnék. Sokkal hatásosabb szerintem az, hogy "MÁRKÁS SZEMÜVEGEK FÉLÁRON, ITT ÉS ITT". Rövid, frappáns, ott a lényeg, nem kell több.

+1:

A szemüvegárus ismerősöd sokkal jobban járna egy korrektül megcsinált pici honlappal + Facebook oldallal, ami CSAK az ő bizniszével foglalkozik.

Szerintem. :)

2014. okt. 15. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod! Köszönöm :)
2014. okt. 15. 22:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak egy szemüveg van fent, hanem a jobb oldalon felsorolt gyártók teljes kollekciója.
2014. okt. 15. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:

1) Ez nem blog.

2) Ez nem is webshop, hanem csak egy rövid reklám.

3) Hogy oldod meg féláron? Kínai hamisítvány? Mert ugye azt senki nem hiszi el, hogy Olaszországban ennyivel olcsóbbak lennének a szemüvegek.

2014. okt. 16. 01:38
 5/5 A kérdező kommentje:

1,2: nem tudok mit válaszolni :)

3: látszerész vagyok és nagykereskedelmi áron meg tudom rendelni Olaszországból, és az esetek nagy részében tényleg féláron van. pl. Jaguár keret boltba 70.000.- nagyker ár 22.000.- ha 35.000.-ért eladom az már nekem jó!

2014. okt. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!