Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új könyves blogomról?

Figyelt kérdés

Már szerepelt ez a kérdésem, de egy kis technikai probléma miatt elköltöztettem a blogot egy teljesen más felületre.

Így új a háttér a képek mérete, megjelenése, helyzete.

Mi a véleményetek a tartalomról és a külsőről?

[link]

2014. júl. 20. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
szép témára kattintottál.
2014. júl. 20. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy N+1-edik könyves blog. Weboldalakon nem használunk szóközt a bekezdés első sorának behúzására, mint ahogy írott fogalmazásban. Weben ezt így csináljuk:

<p>

Első bekezdés

</p>

<p>

Második bekezdés

</p>

Ha már blogot üzemeltetsz, legalább arra kellett volna venni a bátorságot, hogy Wordpress-t használj.

2014. júl. 21. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Mivel nem értek a képszerkesztő programokhoz, így csak az a megoldás maradt számomra, hogy egy meglévőt választok ki. A külső alatt inkább azt értettem, mint ahogy a második válaszoló is írta pl. a szóközt a bekezdés elején. Ezért pedig bocsánat. A Wordpress( vagy nem tudom mi a neve, bocsi) nem hallottam még, de utána nézek mi is ez és hogyan tudom hasznosítani. KÖSZI A az eddigi válaszokat.

Arról pedig, hogy hány ilyen blog van már csak annyit, hogy mivel itt a véleményed mondod el egy adott könyvről, így ugyan ilyen nem lesz másik.

2014. júl. 21. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
*ugyanolyan, és max a kutyát nem érdekli.
2014. júl. 21. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Azt meg nem értem, hogy hogy jönnek ide a képszerkesztő programok.
2014. júl. 21. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Az egyedi külső elérése érdekében, szerintem ajánlott saját szerkesztésű minimum fejlécet összehozni, amihez pedig ugye képszerkesztő program szükséges.
2014. júl. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!