Mi a véleményetek a blogomról?
Kezdetnek nem rossz.
A dizájn egyszerű de jól olvasható.
A helyesírás sem katasztrofális, bár ha egy helyesírás-ellenőrzést átfuttatnál közlés előtt, kiszűrhetnéd a kimaradt/duplázott szóközöket, stb.
A szókincseden is látszik, hogy nem csak a McDonald's menüjét olvasod, bár azért még van hova fejlődni. Csak hogy ne bízd el magad: pl. a "hihetetlen" szó az egyik posztban háromszor, a másikban négyszer fordul elő. :)
A könyvek témája engem nem különösebben hat meg, de nyilván nem is nekem szól a blog. Csak így tovább!
Engem nagyon zavar, ha valaki betűket hagy ki, vagy nagyon látványos helyesírási hibát követ el. A te esetedben a betűk kihagyása, keverése ütötte meg a szemem. Szerintem, ha már blogot indítottál, legalább 2-3-szor olvasd is át, mielőtt nyilvánosságra hozod a véleményed.
Ne támadásnak, csak egy tanácsnak vedd és vagy megfogadod vagy nem. Ez így jelenleg nem túl profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!