Vélemény a blogomról? :DDDD
tényleg. persze Ha sötétebb a hajad akkor csak óvatosan, mert nagyon feltűnne a hajtöveknél :)
Feliratkozol??:D
4: köszi :)
5: szerintem ez nincs nemhez kötve.:) ha zavar téged az, hogy zsírosodik, akkor mindent kipróbálhatsz. de igazából egy ki tipp, mert nekem is nagyon gyorsan zsírosodott a hajam, ezért ahogy eljött a nyár, próbáltam kitolni a hajmosást. először egy hétig nem mostam, aztán 2 hétig. tudom, kellemetlen a zsíros haj, főleg, ha lány vagy, de egy idő után a hajad elkezd magától megtisztulni, és nem fog olyan gyorsan zsírosodni sem. próbáld ki. ne mosd meg a hajadat egy hétig. és egy idő után beáll :)
6: igen, tudom, hogy lehet és írtam is róla. de nem hiába HÁZI praktikák a címe. otthon nem tudunk előállítani száraz sampont. és a hintőpor olcsóbb is, ami szinte minden háztartásban megtalálható.
edemmester: köszönöm szépen :) írok, amint elakadtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!