Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nem írtam de nem látom értelmét de kíváncsi vagyok a véleményetekre h min kéne változtassak stb.

[link]

2011. dec. 25. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne értelme? Én a kinézetével pl. nem vagyok teljesen megelégedve, mármint egy csíkban van az írás a közepén, olan furán néz ki, szerintem jobban nézne ki, ha nagyobb lenne. Meg lehet, hogy a színekkel is variálhatnál kicsit, mert így egybefolynak a háttérrel az postjaid hátterei, de csináld úgy, ahogy neked tetszik, az a lényeg :)
2011. dec. 25. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

a blognak egy értelme van: dokumentálni magadnak az életed, naplónak használni. (kivéve a közösségi blogokat)

teljesen átlagos, feltűnési viszketegségben szenvedő, kliséket és sablonokat tartalmazó nyál. felesleges itt reklámoznod.

2011. dec. 25. 00:34
 3/4 A kérdező kommentje:

1. köszi a választ :)

2. nincs feltűnési viszketegségem sztem ha az lenne fbre minden nap kiraknám am meg nem reklámozom hanem kíváncsi vagyok a véleményekre

2011. dec. 25. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz!

Használd egyszerűen napló írásra,ne foglalkozz,ki nézi vagy nem.Úgy sokkal őszintébb,karakteresebb az egész.

Ha mindig a külvilágnak akarsz megfelelni,elvész a saját személyiséged:)

2011. dec. 28. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!