Mi a véleményetek a könyves blogomról?
Még nagyon új, de gondoltam kikérem az emberek véleményét, hogy megéri-e folytatni, vagy borzasztó?
Első ránézésre nem rossz, folytasd.
Én nem tördelném ennyire rommá a szöveget, és szerintem formázd meg, hogy sorkizárt legyen ( ha lehet).
Olvass sokat, bármilyen témában. Hasznos.
És figyelj a szóismétlésre, lehetőleg kerüld.
"Volt egy két jó pillanata, mikor Varen mellé állt, sőt még akkor is egész elviselhető volt, amikor Varennel volt. Már nem csak egy hisztis szőke lányt láttam Isobelben, aki mindenen elsírja magát, de rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy pillanatnyi fellángolás volt."
Köszi, a sok voltot már javítgattam is, a nagy töréseket, majd csak holnap igazgatom át.
A betűtípusok közül én az egyszerűeket nagyon szeretem, ezért maradtam ennél, de majd utánanézek, akkor, hogy milyenek vannak még, mi, hogy mutat és milyen olvasni.
Nagyon kevesen olvasnak könyveket manapság már. Én sem vagyok öreg (25 éves), de elmondhatom, hogy pár éve még fogytak a könyvek, ma meg már az e-book vagy a film....
Pedig egy könyv is lehet jó...néha jobb is, mint a film, mert a könyvben minden a képzeletedre van bízva.
A blogodról pedig annyit, hogy kár volt megkérdezned itt, hogy jó-e. Ha neked örömet okoz megosztani a véleményedet 1-1 könyvről akkor csináld tovább, ne hagyd abba :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, sajnos manapság már nem olyan népszerű az olvasás, de azért még nincs kihalóban szerencsére. Nekem meggyőződésem, hogy az emberek azért nem olvasnak, mert még nem találták meg a nekik legjobban tetsző műfajt.
Köszi a kötőjeles megjegyzést, az tényleg a gyengém, de holnap átnézek vele kapcsolatban mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!