Mi a véleményetek a blogomról?
"Csak eggyet választhatsz."
egyet*
Nekem annyira nem jön be...
1. Szerintem nem illik össze minden szín. Pl.: Töréneteknél a címek (fekete-piros-sárga vs. fekete+lila az egész oldalon).
2. A helyesírásra szerintem illene odafigyelni. A legegyszerűbb: kiírás előtt bemásolod a Word-be, és az szerintem segít az esetek 90%-ában...
3. A középre igazított szöveg szerintem nem szép, inkább sorkizártat kéne. Vagy esetleg balra igazítottat...
> Csak eggyet választhatsz. Az anime címét is írjátok oda!!!
Meg a ragozást is döntsd el. Vagy E/2 vagy T/2, ne mindkettő.
Design: 0/10, tekintve , hogy random színeket hánytál a képernyőre, majd elnevezeted blognak és kiírtad ide.
Működés: 1/10, mert abban neked semmi részed.
Téma: 2/10, mert legalább olyat választottál, hogy bár már van belőle 1000 oldal, legalább érdekel is valakit (engem ugyan nem...)
Meg az is érdekes, hogy egy oldalt csinálsz, amire te írkálod be a dátumokat.
A webnode-on lehet valódi blogot is írni, bejegyzésekkel, időbélyegekkel.
Ezt a piros betűtípust 2014-ben már nem tenném be, pláne nem Comic Sans betűtípussal. Nem lenne rossz a blog kinézete, de az ilyen hibákat javítani kéne.
Meg egy szép fejlécet lehetne még betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!