Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés

Építő kritikákat vagy dicséreteket szeretnék kapni, h tovább javíthassak a blogomon.

[link]

2014. szept. 15. 14:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mindenképp hasznosnak találom az adott nyelvet tanulók számára.
2014. szept. 15. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Túl nagyok a betűk.
2014. szept. 15. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl nagyok a betűk, ha kisebb lenne, akkor az arab betűk olyan kicsik lennének, hogy alig lehetne kibogarászni, azt meg úúúgy utálom. Esetleg ha a latin betűk normál méretűek, az arab betűk meg nagyok, de az meg macerás gondolom.

Nekem tetszik, nagyon hasznos. Jó lenne, ha mindenhol lenne fonetikus kiejtés írva, mert én csak azokat tudom kiolvasni, amiket amúgy is tudok. Új szavak kiolvasásánál bizonytalan vagyok.

Az elején járok az olvasgatásnak, javíts ki, ha tévedek, de a barna szín, az nem bunni? Az aszmar-t inkább bőrszínre hallottam, de nem tanultam soha iskolában arabul, csak ami rámragadt.

2014. szept. 15. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

A design rendben van, kulturált, áttekinthető és ízléses.

A tartalom már másik kérdés, nem látom a célközönséget igazán. Azok, akik nem tudnak semmit, ez alapján nem tudnak elindulni egyáltalán, azok, akik tanulnak, valszeg rendelkeznek valamilyen tananyaggal már, és nem nagyon találnak itt új infót. A nyelvet nem beszélőknek mondjuk mérsékelten érdekes lehet, hiszen némi betekintést ad a nyelv logikájába. Szóval a tartalom ügyében nehezen tudok tanácsot adni, vagy célozd a kezdőket, de akkor az olvasásra és a kiejtésre jóval nagyobb hangsúlyt kell rakni, másrészt a nyelvtani táblázatok minden tankönyvben meg szoktak lenni...ha nem a teljesen kezdők a célcsoport, akkor nem lenne hasznosabb kiemelni az érdekességeket? és tömény nyelvtan helyett szövegeket/párbeszédeket vizsgálni?

2014. szept. 15. 19:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igyekszem érdekesebbé és érthetőbbé tenni a blogomat.

Igen, az aszmar és a bunni is barnát jelent, és igen az aszmart bőr színre is szokták mondani, gondolom ez attól függ, hogy ki melyiket használja.

2014. szept. 16. 09:02
 6/13 PHP de kóder! ***** válasza:
29%

meg nehany ev, es nagyon hasznos lesz az oldalad

sajnos :(

2014. szept. 16. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Borzalmas ez a betutipus. Cimekben elmenne, de hosszabb szovegeknel kinszenvedes olvasni.
2014. okt. 24. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem rossz, de pl. a كيف حالك transzliterációjánál egy kicsit levágtad a végződést. Jó, tudom, senki nem mondja ki, de akkor is :D Kaifa haluka/i. :D

A magyar betűtípust egy kicsit nehéz olvasni.

2014. okt. 24. 17:41
 9/13 anonim válasza:
Furcsa
2014. dec. 18. 14:31
 10/13 anonim válasza:
én arab vagyok .nagyon jól csináltad .magyar vagy?
2014. dec. 18. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!