Most milyen a honlapom?
Milyen szempontból?
Ez fogadott a konzolon:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'fieldName' of undefined
[link] Failed to load resource: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED
[link] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
[link] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
chrome-extension://boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://dliochdbjfkdbacpmhlcpmleaejidimm/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://hfaagokkkhdbgiakmmlclaapfelnkoah/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://dliochdbjfkdbacpmhlcpmleaejidimm/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://fmfcbgogabcbclcofgocippekhfcmgfj/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://hfaagokkkhdbgiakmmlclaapfelnkoah/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://enhhojjnijigcajfphajepfemndkmdlo/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://fmfcbgogabcbclcofgocippekhfcmgfj/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
chrome-extension://enhhojjnijigcajfphajepfemndkmdlo/cast_sender.js Failed to load resource: net::ERR_FAILED
[link] Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS
úgy tűnik :D
kinézetben jobb lett, de tanulhatnád még a html-t, css-t.
a kommenteknél elválasztó csíkok helyett elég lenne egy margint megadni, a komment doboz nem táblázat, és megintcsak ismerkedj meg a marginnal, ne br-ekkel csinálj térközt
a naptár h5, ez egyáltalán nem cím lenne, nem írja le miről szól az oldalad, vagy egy része.
szanaszét script tagek, gyűjtsd egybe..akasztják a megjelenítést/betöltést
hirtelen ennyi
"Powered by Sanyi" :D
A színeken én is változtatnék, ezen a... háttérszínen furán mutat a kék, de ez lehet csak ízlés kérdése.
Viszont a header kép éleit igazán elmoshatnád.
Amúgy nem rossz, sokat fejlődött, láttam a korábbi verziókat is. :)
#3 Hát olyan szempontból amit lát a látógató amikor behivja az oldalt.
Nekem a konzol ilyeneket nem dob ki. De lehet nálam a hiba.
#4 Igen ez AlexTV ott a lép link. Bár nem tudom, hogy hogyan keveredett oda a forráskódban nincs is sehol.
Ja és ez már rég nem az AlexTV 2014 tavasza óta már benött a fejemlágya
#5 a tanuláson rajta vagyok
multkor pedig a másik megoldás volt a baj az elválasztásnál
ok rendezem a kommentdobozokat
és a br miért nem jó???
a xhtml 1.0 szerint jó
okay
#6 bakter tényleg :O
#7 :D Hát én csináltam :)
multkor a szinekkel már nem volt baj, az Idokép box alapból kék azon nem tudok változtatni so sorry
amugy köszönm :)
Alakul, de ha én ennyire lassan dolgoznék egy oldalon, akkor már rég utcaseprő lennék...
Azért van még néhány tag amihez úgy látom ragaszkodsz, min a font, center, csak hogy párat említsek.
A grafikai dolgokat nem kéne erőltetni még mindig nagyon gyenge, helyesírásod még mindig szörnyű, és úgy tűnik a modernizálás nem hatott az üdvözlő szövegedre: "Képep" (sic) menüpontod nincsen...
Ez még így hármas alá (nagy-nagy jóindulattal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!