Nem tudom feltölteni a honlapom, miért?
Figyelt kérdés
Kompozerrel készítettem egy honlapot, de nem tudom mi az az FTP, és hogy hova tudom feltölteni a weblapom!2014. nov. 16. 15:58
1/7 anonim válasza:
Na így kell
beállítani egy FTP kapcsolatot persze kell egy webtárhely is mint pl az atw.hu
az első oldalnak mindig index.php vagy index html
kell hogy legyen
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. nov. 16. 16:04
3/7 A kérdező kommentje:
Hol találom az FTP beállításait?
2014. nov. 16. 16:05
4/7 Drone007 válasza:
A #1 válaszoló kicsit előre szaladt.
Először szerezned (bérelned, ingyen regisztrálnod) kell egy tárhelyet, amin az oldaladat elhelyezheted. A fenti példában ez az atw.hu oldal ingyenes tárhelye. Itt regisztrálj, és emailben megkapsz minden információt, amivel csatlakozhatsz a tárhelyedhez ftp-n keresztül.
A kapcsolaton keresztül feltöltöd a fájljaidat, és a kapott címen (pl azenhonlapom.atw.hu) meg is nézheted a feltöltött honlapodat az interneten.
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy ha feltöltök egy honlapot pl test site, akkor azt a későbbiekben letudom törölni? És tudok feltölteni egy ujat?
2014. nov. 16. 16:19
7/7 b4r4thg válasza:
Ha ftp-n eléred a tárhelyet, akkor kb bármit módosítani tudsz (adatbázis kivéve, de az egy kompozeres oldalál úgysincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!